povratak trenda

Povratak jedne od najpopularnijih: Torba koju smo obožavali 90-ih sada je vrući hit

31.03.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Torbica je to koju mnogi Milenijalci vrlo dobro pamte iz srednjoškolskih dana, a sada se vratila i u punom sjaju osvaja modnu scenu. Ovo proljeće bit će sezona Le Pliage torbice od Longchampa

Bila je to torba u različitim veličinama i bojama. Praktična, slatka i što je najvažnije – vrlo pristupačna. Torbica Le Pliage brenda Longchamp postala je bezvremenski klasik otkako je predstavljena 1993. Karakterizira je jednostavan dizajn i funkcionalnost, a izrađena od izdržljivog najlona lako se sklapa i sprema, što je čini savršenom za školu i putovanje.

Vro slično kao i brojni povratci starih trendova, sada se i ova klasična torba vraća na modnu scenu zahvaljujući TikToku. Brojni korisnici TikToka počeli su pokazivati kako nose ovu torbu s remenom preko tijela, a ona je odjednom ponovno postala nova 'it' torba, predmet žudnje zaljubljenica u modu.

Mala torbica je zapravo samo kozmetička torbica, ali TikTok videi koji pokazuju koliko stvari zapravo stane u ovaj mali model se gomilaju čineći je svakim danom popularnijom. Vrlo je zanimljiv i jedan detalj - većina korisnika ne koristi originalni remen za nošenje preko ramena, već umjesto toga nabavlja zamjenjivi na Amazonu ili drugim internetskim stranicama s povoljnim cijenama.

Hashtag #longchampmini trenutno je iznimno popularan na TikToku i već broji 2 milijuna pregleda - s milijunom tih pogleda samo u prošlom tjednu. A hashtag #longchamplepliage sada ima 32 milijuna pregleda na TikToku, izvještava modna platforma Stylight.

Pretpostavlja se da je upravo to ono što taj trend pokreće na Stylightu. U usporedbi s veljačom, potražnja za brendom Longchamp već je porasla za 14 posto u ožujku, a pretpostavlja se da još nije dosegla vrhnac popularnosti te da će nastaviti rasti dolaskom proljeća.