svi je žele

Za ovom torbom pomamile su se sve trendseterice, a u novoj sezoni ponovno je vrući hit

21.03.2023 u 11:23

Bionic
Reading

Prošle godine, Pradina velika torba od rafije bila je kultni Instagram dodatak kojeg iz ruku nisu ispuštale modne influencerice i 'it' djevojke. Jedna od najpoželjniji torbi za proljeće i ljeto s novom sezonom ponovno se vraća na modnu scenu s pregršt primamljivih novih boja

Modne predvodnice i 'it' djevojke kao što su Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid, Dua Lipa i Hailey Bieber još prošle godine ponosno su pozirale s velikom Pradinom torbom od rafije, ističući je kao ultimativni modni hit. Svi oni koji su prošle sezone propustili ormar nadopuniti ovim hit modnim dodatkom bit ćete sretni čuti da se rasprodana torbica vraća 2023. s pregršt primamljivih novih boja.

Rosie Huntington-Whiteley, koja je vječna modna inspiracija , a njezina garderoba prekrasno utočište The Row, Totême i Wardrobe NYC, pohvalila se svojom torbicom u jednoj od Instagram objava još u kolovozu 2021., a hit torbu uklopila je u sjajni dnevni stajling.

Nakon toga manekenka je pokazala istu torbicu u svibnju 2022., no u stjalingu za plažu potvrđujući tako svestranost ovog modnog komada. Uopće ne sumnjamo da će manekenka i ove sezone svoj stajling upotpuniti ovim poželjnim modnim dodatkom.

I dok Rosie bira klasičan model prirodno bež nijansi, srca ljubiteljica mode sigurno će osvojiti i novi modeli predstavljeni za 2023., uključujući ružičastu, narančasto-crvenu i menta zelenu iteraciju, koje će sigurno biti rasprodane.

Dua Lipa je predstavila svoju puderasto plavu torbicu od rafije u sefliju objavljenom na Instagramu stručno stiliziranu s bikinijem, prugastom košuljom i traper hlačicama. S druge strane Hailey Bieber u skladu sa svojim neutralnijim stilom 'primirila' je je travnato zelenu majicu s kapuljačom i šiltericu s kremom Pradinim modnim dodatkom.

Dakle, bilo da se odlučite za pastelnu nijansu ili prigušeniju neutralnu, ova će torbica zasigurno biti savršen pratilac u svim modnim avanturama predstavljajući sjajan bazni model koji upotpunjuje najrazličitije stajlinge. Uostalom, ako ju je Rosie odobrila, sigurno se radi o ultimativnom hitu.

  • +12
Prada torba od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije