osvaja izgledom

Ovo je novi predmet žudnje: Bottega Veneta ima novu torbu za kojom svi luduju

14.03.2023 u 15:14

  • +8

Andiamo Bottega Veneta

Izvor: Profimedia / Autor: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih brendova među trendsetericama i 'it' djevojkama, Bottega Veneta, upravo je lansirao novu torbicu, a novi dizajn izazvao je opće oduševljenje

Matthieua Blazy na čelu Bottega Venete nastavlja oduševljavati zaljubljenike u modu, a njegovet rompe-l’œil traperice i košulje nisu jedini komadi o koji privlače pažnju.

Druga godina u talijanskoj luksuznoj modnoj kući donijela je i više nego upečatljivu modnu epizodu s Kate Moss u glavnoj ulozi, a usred sjajnih osnova u ponudi brenda Blazyjev novi samouvjereni oblik torbe, Andiamo, napravio je svoj debi te je u rekordnom roku postao vrući hit i tema razgovora modnih krugova.

Nema sumnje, obožavatelji brenda odmah su je dodali na listu želja. Razigrani, ali elegantni model Andiamo – što na talijanskom znači 'idemo'– uključuje Blazyjevo temeljno načelo 'vještine ručne izrade u pokretu', mantru koja utječe na njegov dizajn baš svake sezone.

Iz brenda poručuju da dinamičan dizajn torbe predstavlja 'viziju za svakodnevni život sa stilom'.

Pedantno i s velikom pažnjom izrađena u ateljeu Bottega Venete od teleće kože tanke poput papira. Uz to silueta nove torbice predstavlja svjež pogled na intrecciato, prepoznatljivu tehniku tkanja modne kuće, a Andiamo dolazi u obliku sofisticirane torbe dostupne u tri veličine.

Prepoznatljiva po suptilnoj zlatnoj završnici u obliku čvora, torba je predstavljala možda najpraktičniji dodatak u Blazyjevoj kolekciji za proljeće/ljeto 2023., obzirom na pomalo boxy, čvrstu strukturu, podijeljene unutarnje pretince i pleteni remen koji omogućuje nošenje preko tijela ili preko ramena.