ROZA JOJ ODLIČNO STOJI

Poput hodajuće Barbike: Maja Šuput u haljini naše uspješne dizajnerice je mamac za poglede

11.08.2019 u 18:25

Bionic
Reading

Dok većina Hrvata odmara, pjevačica Maja Šuput ljeto provodi radno. Osim brojnih koncerata, vrckava pjevačica, koja je prije tri mjeseca i sama izgovorila sudbonosno 'da', jedna je od najangažiranijih hrvatskih pjevača na svadbama, a protekle je subote njezina destinacija bio Solin. Gosti vjenčanja uživali su u Majinom glasu, ali i stasu

Poznata kao vrhunska zabavljačica i još veći profesionalac, Maja Šuput jedna je od rijetkih domaćih glazbenika koji se mogu pohvaliti zgusnutim rasporedom koncerata, a koliko je tražena da nastupa na vjenčanjima, dokazuje i činjenica da je lijepa pjevačica jedva pronašla datum kada će stati pred oltar sa svojim, sad već zakonitim suprugom, Nenadom Tatarinovom.

Maja je u subotu zabavljala goste vjenčanja u Hotelu President u Solinu, pojavivši se na proslavi u efektnoj i seksi ružičastoj haljini s potpisom brenda Cataleya koji potpisuje hrvatska dizajnerica i supruga nogometaša Vedrana Ješe, Martina Ješe.

Izazovna haljinica s upečatljivim predimenzioniranim volanom koji krasi haljinu s bočne strane u prvi je plan stavio Majinu istesanu figuru i vitke noge na kojima pjevačica, u pauzama od posla, marljivo radi u teretani.

U pink haljini, visokim petama i s plavom kosom pjevačica nas je neodoljivo podsjetila na najpopularniju lutku na svijetu - Barbie, a čini se da nismo jedini. Brojni obožavatelji i prijatelji komplementirali su pjevačicu, obasipajući je superlativima, a pjevačicu je s Barbikom poistovjetila i naša poznata vizažistica Marina Mamić, koja se hrvatskoj javnosti približila radeći na setu emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'.

  • +6
Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL