ZABLISTALA U ŽUTOM

Maja Šuput užarila društvene mreže u trendi ljetnom stajlingu

27.07.2019 u 12:58

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput nakon što je sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživala u Turskoj, vratila se u Hrvatsku gdje je čeka više nego zgusnut raspored

Uvijek nasmijana Zagrepčanka razveselila je svoje brojne obožavatelje na Instagramu odjevena u stajliš kombinaciju kao stvorenu za ljeto.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Gospođa Tatarinov spremno je uskočila u jednodijelni kupaći kostim i lepršavu haljinu u žutoj boji koju ljeti obožavaju mnoge slavne fashionistice, a kako i ne bi jer se radi o upečatljivoj i vedroj boji koja podjednako dobro pristaje i plavušama i crnkama.

Glamurozan dnevni look Maja je upotpunila s nekoliko pomno odabranih detalja, šeširom i modernim natikačama.

'Nakon sam što jučer promijenila dva aviona, auto i trajekt te stigla na Rab na koncert na kojem nas je oprala kiša, danas sam u nadi da nam vrijeme više neće raditi probleme pa nastavljamo koncertom u Taru. Al' prvo idem na doručak', u svom je stilu napisala pjevačica koja večeras nastupa u Taru.

'Odakle crpiš energiju, svaka čast', 'Prelijepa pjevačica', 'Koja energija'... redali su se komentari Majinih obožavatelja.

Nedavno je pak Maja potaknula nagađanja o trudnoći nakon što je pozirala sa suprugom na kojoj su oboje držali ruke na njezinom trbuhu.

Šuput im je odmah odgovorila: 'Nismo trudni, samo se volimo grliti'.

Par se vjenčao u svibnju u Istri.