FANOVI ZBUNJENI

Marko Grubnić ovim je stajlingom zasjenio Maju Šuput i postao predmet ismijavanja na Instagramu

01.08.2019 u 22:39

Bionic
Reading

Maja Šuput u srijedu je nastupila u Čakovcu gdje ju je dočekala oduševljena publika. Iako su svi komentirali kako je pjevačica na koncertu bila prezgodna, mnogima je za oko zapeo Majin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić koji je Maju bacio u drugi plan, barem na jednoj od njezinih fotografija koju je nakon održanog koncerta objavila na svom Instagram profilu

Dugog dana manifestacije Porcijunkulovo 2019. Čakovčane je zabavljala Maja Šuput, koja je i ovog puta oduševila izvedbom svojih hitova i odličnom interakcijom s publikom. Vrckava pjevačica je za nastup odjenula seksi satensku pink haljinicu s dodatkom crvene čipke, koju je uskladila s efektnom traper jaknicom s crvenim perjem i sandalama na petu s gornjištem od PVC-a.

Za njezin stajling je i ovog puta bio zaslužan stilist Marko Grubnić s kojim pjevačica surađuje dugi niz godina. Stilist poznatiji po nadimku Modni Mačak koji je stekao na početku svoje karijere dao je sve od sebe da pjevačica zablista punim sjajem, no nekako je postao glavna zvijezda na njezinom Instagram profilu, nakon što je pjevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Na fotografiji Maja i Marko poziraju dotjerani od glave do pete. Dok je pjevačica pažnju plijenila u seksi haljinici, poznati stilist je mnoge iznenadio odabirom svog upadljivog stajlinga s potpisom modne kuće Valentino. U kratkim hlačama, majici, vesti i predimenzioniranim tenisicama s ogromnim bijelim šeširom na glavi koji krasi njegove nove ekstenzije Marko je izazvao brojne reakcije.

Dok se jednima njegov stil dopada, drugi nisu imali riječi hvale za njegov outfit i novi imidž.

'Maja top... onoga ti svega na šta taj liči! Kriminal', Čovječe ti nisi nimalo zgodan za žene. Ako nemaš za frizuru skupit ćemo pa ćemo ti dati. Za plakati', 'Čisti kretenizam... katastrofa', glasili su neki od komentara ispod fotografije.

  • +8
Marko Grubnić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak