SELENA GOMEZ

Pop princeza prošetala gradom u efektnom Mangovom kaputu koji u trenu podiže baš svaki stajling

13.12.2019 u 14:52

Bionic
Reading

Pjevačica Selena Gomez doputovala je u London gdje je gostovala na Heart and Capital radiju. Popularna pop princeza nije mogla proći neprimijećeno na ulazu u studio gdje je udovoljila svojim fanovima, uslikavši se s njima i podijelivši im autograme. Uvijek dotjerana pjevačica ponovno je privukla pažnju svojim odabirom stajlinga. Iako je za gostovanje na radiju odabrala ležerno izdanje, pjevačica se trudila odabrati barem jedan statement komad kojim će izazvati 'wow' efekt

Za 'wow' efekt koji je Selena Gomez željela postići zaslužan je kaput upečatljivog zebrastog printa s potpisom planetarno popularnog španjolskog brenda Mango koji obožavaju i Hrvatice.

Riječ je o ekskluzivnom kaputu na vezanje od umjetnog krzna, koji se prodaje po cijeni od 1300 kuna.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: MT / Goff Photos / Profimedia

Iako košta puno više u o odnosu na uobičajene kapute iz Mangovih kolekcija, ovaj efektni i topli kaput sasvim sigurno je odlična investiija jer u trenu podiže i najjednostavniji stajling, što je slavna ljepotica ovim izdanjem i dokazala.

27-godišnja pjevačica ovaj je statement kaput uskladila s crnim combat čizmama na petu s potpisom luksuzne modne kuće Louis Vuitton, jednostavnom crnom dolčevitom i plavim trapericama ravnog kroja.