UVIJEK U TRENDU

Zaželjeli ste se promjene? Možda vas nadahne nova frizura Selene Gomez

12.12.2019 u 11:03

Bionic
Reading

Iako su mnoge trendesterice zaljubljene u najpoželjniju frizuru koja vlada unazad nekoliko sezona, a to su sve varijante cool boba, ako niste spremni na radikalni rez kose, možda vas inspirira slatka frizura Selene Gomez

Američka glumica i pjevačica koja se proslavila kao djevojčica u hit seriji za mlade 'Wizards of Waverly Place' vremenom je izbrusila modni stil do savršenstva te sad s pravom nosi status modne ikone.

Zgodna brineta meksičko-talijanskih korijena ponovno je pokazala kako je itekako upućena u modne trendove pokazavši svoju novu, osvježenu frizuru s neodoljivim duljim retro šiškama počešljanima po sredini.

  • +9
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ovakve šiške savršeno su rješenje za mnoge djevojke i žene koje su se zaželjele promjene frizure no nisu spremne drastično se ošišati ili napraviti popularne ravne šiške koje nisu baš lake za održavanje budući da zahtijevaju stalno feniranje i redovito šišanje.

ZA SAVRŠEN VOLUMEN

Imate tanku kosu koja vam zadaje puno muke? Ovo su najbolje frizure za vas

Pogledaj galeriju

Dulje stepenasto ošišane šiške koje se mogu nositi ili po sredini ili sa strane odličan su način kako osvježiti frizuru i udahnuti joj novo ruho.

Slične šiške sjajno pristaju i lijepoj Camili Cabello, a ovakav stil obožava i britanska modna ikona Alexa Chung ili glumica Rachida Jones.

CHIC STAJLINZI

Modni maraton Selene Gomez: Pokazala kako se nosi najveći trend sezone, ali i komade koji izazivaju zavist

Pogledaj galeriju

Šiške su, kažu hair stilisti, odličan način da date cool pečat svojoj frizuri, a osim toga, stilisti ističu kako nas mogu pomladiti i skriti izdajničke bore.

Konzultirajte se i s frizerom koji će vas posavjetovati koje bi šiške najbolje pristajale vašem obliku lica, tipu kose i stilu, a frizeri su odali i mali trik: budući da se kosa na tom dijelu brže zamasti osvježite ih sa suhim šamponom ili pričvrstite ostali dio kose i operite ih.

Inače, s velikim se zanimanjem u siječnju očekuje novi album autorice velikog hita 'Lose You to Love Me' koji je u samo četiri sata, kad se pojavio na YouTubeu pogledan 1,4 milijuna puta.