KATE HUDSON:

'Ponekad se osjećam kao loša majka'

10.04.2016 u 18:45

Bionic
Reading

U travanjskom izdanju časopisa InStyle glumica i majka dvoje djece Kate Hudson priznala je kako ponekad ima osjećaj da nije dobra majka

Kate Hudson u dogovoru s časopisom InStyle napisala je esej s naslovom koji je sama odabrala – 'Ponekad se osjećam kao loša majka'. Urednica koja je glumicu zamolila da napiše nešto za InStyle ostala je iznenađena iskrenim i hrabrim tekstom koji je dobila.

Glumica je esej posvetila svom iskustvu majke dvoje djece koja također radi te ravnoteži između posla i djece.

'Ima dana kad se osjećam kao da bih trebala dobiti titulu najbolje majke, no ima dana kad kao muha bez glave jurim i radim nevažne stvari po kući i onda shvatim da se zapravo skrivam od vlastite djece', napisala je u svom eseju Kate Hudson.


Glumica također otkriva da, osim majčinskog, snažno osjeća svoj radni instinkt te ponekad ima osjećaj kao da bi se trebala ispričavati za to što oboje želi podjednako.

'Ne želim osjećati grižnju savjesti. Sama činjenica da sam majka koja radi, dolazi s određenom emocionalnom cijenom pa mi stvarno ne trebaju još i zastarjele predrasude o tradicionalnim ulogama žena i muškaraca u kući', dodala je Kate Hudson.

'Naravno da pomažem djeci sa zadaćom, no istovremeno se i dosađujem. Sjedit ću i slušati svoju djecu kako o nečemu diskutiraju do preksutra, što je lako jer mi to grije srce, no mrzim matematiku. Radije bih radila bilo što drugo, nego dijeljenje i množenje', zaključila je glumica.