top izbor

Pokušajte odabrati samo jedne: 12 prekrasnih čizama koje su u trendu ove sezone

08.12.2022 u 06:35

Bionic
Reading

Čim padnu temperature i zavladaju zimski uvjeti, rado posežemo za omiljenim čizmama. Izbor stilova je doista velik, a ovo su daleko najpoželjniji modeli

S visokom petom, ravne, visoke ili niske – izbor čizama je doista velik, a svaka zaljubljenica u modu jako dobro zna da joj jedan par u ormaru nije dovoljan.

Čizme su savršena obuća za podizanje baš svakog jesenskog ili zimskog looka, a stilova je toliko da je gotovo nemoguće ne poželjeti barem jedan od njih. Kožne, visoke, niske, na petu, ravne, sa zadebljanim potplatom… Odlučiti se za jedne praktički je nemoguće.

I dok će se modni stručnjaci složiti da se isplati imati klasičan crni model, udoban i nosiv uz baš sve, ova sezona donosi i mnoge druge kojima je teško odoljeti.

Tako će kaubojske čizme dobro doći uz dnevnu midi haljinu ili vječne traperice, a tople i meke uggsice teško je zamijeniti bilo kojim drugim modelom. S druge strane omiljene combat čizme nastavljaju svoju modnu vladavinu, a one gumene tek dobivaju na zamahu. U svakom slučaju, pred vama je 12 prekrasnih čizama koje su u trendu ove sezone, a na vama je pokušati ne kupiti baš svaki par.

  • +7
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije