vodeći trend

Čizme su zimski klasik, a ovako ih nose Francuskinje: Ovi stajlinzi su doista vrijedni kopiranja

05.12.2022 u 11:30

Bionic
Reading

Čizme predstavljaju apsolutni modni klasik za hladnu sezonu, a iako ih se može doslovce nositi sa svim zimskim komadima, dobre inspiracije nikada ne može biti naodmet. A po pitanju modnih kombinacija nitko nije vještiji od chic Francuskinja. Pogledajte kako one stiliziraju čizme ove zime

Modni trendovi se mijenjaju, iz sezone u sezonu dolaze na modnu scenu, pa padaju u zaborav, no ono što ostaje vječno je dobar stil. A po pitanju njega apsolutne vladarice su Francuskinje jer su majstorice nenametljivih, jednostavnih, a tako efektnih stajlinga.

Čizme kao vrhunski zimski klasik ove sezone nosite u pet stilskih varijanti koje furaju Francuskinje i baš uvijek izgledaju besprijekorno.

Visoke čizme do koljena s mini suknjom i krupno pletenim puloverom

Parižanka Anne-Laure Mais kombinira crne čizme na petu do koljena s kratkom prugastom mini suknjom. Za sjajan stajling ključnima su se pokazali prozirne crne najlonke i krupno pleteni pulover. Svi komadi ovog stajlinga su u prigušenim i mirnim bojama, a klasične visoke čizme izgledaju prekrasno skladno.

  • +15
Džemper krupnog pletiva Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Gumene čizme uz mini haljinu

Camille Charrière uz čizme također bira kratku suknju – no ovoga puta u obliku lepršave mini haljine s dugim rukavima. Budući da haljina izgleda vrlo minimalistički, zahvaljujući jednostavnoj silueti i purističkom izboru boje, crvene gumene čizme zaista dolaze do izražaja. Kombinacija materijala čizama i haljine čine ovaj izgled još zanimljivijim.

Robusne čizme uz midi suknju monokromatskog izgleda

Leia Sfez dokazuje jednostavno, a vrlo efektno pravilo: što su čizme uzbudljivije, to je cjelokupni izgled suzdržaniji. Stoga bira monokromatsku odjeću i dodatke u crnoj i tamnoplavoj boji i fura ih uz svoje robusne čizme.

Suptilno nabrane čizme uz suknju, džemper i košulju

Midi suknja, bijela košulja i pleteni pulover - sve su to vrlo klasični modni trendovi koji u kombinaciji pomalo podsjećaju na školsku uniformu.

Ellie Delphine se poigrava ovim imidžom i kombinira ga sa suptilno nabranim čizmama malo šireg gornjeg dijela. Budući da čizme nestaju ispod ruba suknje, ova kombinacija osigurava besprijekornu siluetu.

Dvobojne čizme uz traperice i karirani sako

Uz stajling Nami Isackson savršeno bi pristajale jednostavne čizme. Uostalom, plave traperice s preokretom i karirani sako dva su apsolutna modna klasika. Međutim ovaj look je puno uzbudljiviji zahvaljujući laganom kontrastnom potplatu na ultratrendi čizmama. Taj detalj cjelokupnom stajlingu daje dodatnu dozu chica i nenametljive dnevne elegancije.

  • +5
Čizme i gležnjače za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: promo