UZBUDLJIVO RAZDOBLJE

Mars u Jarcu kaznit će naglost i površnost: Vage, Ovnovi i Rakovi mogli bi se naći pod povećanim pritiscima

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 15.02.2020 11:58
  • Objavljeno 15.02.2020 u 11:58
tportal

Izvor: Alamy / Profimedia / Autor: dotted zebra / Alamy

Prolazak Marsa kroz znak Jarca od 16. veljače do 30. ožujka ove će godine biti posebno uzbudljiv. Energija Marsa izražena kroz ovaj tvrdi znak stabilna je, ustrajna i donosi realističan pogled na izglede za uspjeh. Tijekom ovog planetarnog utjecaja ne preporučuju se improvizacije i impulzivne odluke, nego pažljiva procjena svrhovitosti i planiranje svakog poteza

Tijekom aktualnog prolaska kroz Jarca, Mars će se susresti s Jupiterom, Plutonom i Saturnom te doći u povoljne odnose s Uranom i Neptunom. Te planetarne sheme pogodovat će onima s ozbiljnim ciljevima, trezvenim stilom razmišljanja i opredijeljenošću za temeljitost. S druge strane, lakomisleno srljanje, neozbiljnost ili brzopleto predomišljanje bit će kažnjeni.

Djevica i Bik u najboljem položaju

Mars u Jarcu djeluje vrlo snažno i olakšava realizaciju dobro osmišljenih i razrađenih ideja. Pogodan je trenutak za pokretanje novih poslovnih projekata, provođenje važnih osobnih odluka ili kovanje dugoročnih planova na čije ćete se ostvarivanje baciti u idućem povoljnom razdoblju. Budite konstruktivni i praktični, spremni bilo na dug i naporan angažman, bilo na taktičko čekanje prikladnog trenutka ili (u rijetkim slučajevima) na odustajanje.

Djevice i Bikovi dobit će od Marsa najviše energije i najpovoljnije okolnosti.

  • +6
  • +3

Blake Lively u horoskopu je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uočavat će prilike i pravodobno kretati u akciju na profesionalnom ili privatnom planu. Ispravno tempiranje poteza i agresivni koraci donijet će im dobre rezultate prilično brzo. Dobro će se osjećati i Ribe i Škorpioni jer će u njihovim pretjerano emotivnim svjetovima zavladati red i jasnoća.

Vage, Ovnovi i Rakovi mogli bi se naći pod povećanim pritiscima s kojima se neće najbolje nositi. Za Jarce, u čijem se znaku odvija ovaj Marsov tranzit, vrijedi slična ocjena kao za Bikove i Djevice, uz upozorenje da će biti pojačano skloni rasipanju energije, ozljedama i tvrdoglavosti.

  • +2

Andie MacDowell horoskopski je Bik, rođena je 21. travnja 1958.

Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!