PRIVLAĆI PAŽNJU

Po cijeni od 300 kuna: Bershka lansirala najzanimljiviji model pufaste jakne

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 02.11.2020 12:04
  • Objavljeno 02.11.2020 u 12:04
Bershka

Bershka

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako su ne tako davno bivale na modnim marginama uslijed velike popularnosti različitih modela toplih kaputa i parki, takozvane puffer jakne ponovno uživaju veliku popularnost u modnim krugovima, a ove sezone brojni dizajnerski i high street brendovi odlučili su im podariti dostojan makeover i učiniti ih dodatno primamljivim. Jedan od njih je i popularni high street brend Bershka koji je u svoju aktualnu ponudu uključio možda i najzanimljiviju inačicu ove must-have jakne sezone

Pufaste jakne kakve smo donedavno poznavali danas se posebno ističu svojim dizajnom te su poput mnoštva jakni i kaputa namijenjenih novoj jesensko-zimskoj sezoni u stanju dodatno naglasiti svaku odjevnu kombinaciju.

Uz bok renomiranim dizajnerskim brendovima, popularne high street trgovina potrudile su se da ove sezone ne manjka zanimljivih inačica puffer jakni, a brend Bershka iz španjolske grupacije Inditex prije nekoliko dana lansirao je možda najzanimljiviju inačicu puffer jakne.

Bershka

Bershka

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dizajnerski tim španjolskog brenda odlučio se poigrati kultnim uzorkom bandane istaknuvši ga na kratkom modelu puffer jakne s dodatkom kapuljače, a čija cijena iznosi 300 kuna. Uz kožne verzije ove nanovo popularne jakne, navedeni model s potpisom Bershka privlaći posebnu pažnju.

Bandana print koji je na modnoj sceni prisutan desetljećima, u protekloj ljetnoj sezoni uživao je veliku popularnost. Osim odjevnih komada i tipične marame, kultni bandana print krasio je i različite modele obuće, a u formi puffer jakne kako ga je predstavila španjolska Bershka izgleda posebno primamljivo u kombinaciji s trendovskim kožnim hlačama.

Bershka

Bershka

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bershka

Bershka

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo