HIT NA TWITTERU

Pleteni džemper koji to nije: Zara uspjela zbuniti kupce ovim komadom od 140 kuna

22.12.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Brojnim damama omiljeni high street brend Zara ovih je dana uspio postati glavna tema razgovora na društvenim mrežama zahvaljujući odjevnom komadu koji izgleda poput 'napola gotove' dolčevite

Njujorčanka Abigail Barr na Twitteru je podijelila fotografiju bizarnih rukava boje devine dlake napisavši: 'Hej, je li sve u redu sa Zarom?'

Ostalim korisnicima Twittera nije dugo trebalo da se i sami uključe u raspravu o svrsi odjevnog komada sa Zarinim potpisom, a koji u osnovi čine samo rukavi s visokim ovratnikom.

'Ovo je savršeno! Ponekad ti je hladno rukama, no opet poželiš pokazati dekolte', napisao je jedan korisnik Twittera ugledavši fotografiju Zarinog komada koja je uspjela postati viralnom.

Abigail Barr, koja je među prvima uočila taj komad na vješalici Zarine trgovine u New Yorku, opisala ju je kao odjevni komad s 'velikom rupom', no svjesna je kako je prvenstveno namijenjen slojevitom odijevanju u hladnim mjesecima.

Grijači za ruke s potpisom Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ova 'napola gotova' dolčevita na Zarinim stranicama nosi naziv grijači za ruke, a u prodaji se, osim u boji devine dlake, nalazi u crnoj verziji, također po cijeni od 140 kuna.