MODNI FAVORITI

Trendseterice su već u visokom startu: Bliže se sezonska sniženja, a ove Zarine komade svi pomno drže na nišanu

15.12.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Do početka zimskih sniženja ostalo je nešto više od deset dana, a trendseterice zadovoljno trljaju ruke, jer to znači samo jedno - konačno će moći po ludo dobrim cijenama ugrabiti sve one krpice koje već duže vrijeme pikiraju. Popularna high street trgovina Zara omiljena je šoping destinacija Hrvatica u kojoj tijekom sezonskih sniženja vlada potpuni kaos, stoga smo izdvojili nekoliko Zarinih modnih noviteta koji će se s prvim danom popusta vrlo vjerojatno rasprodati brzinom svjetlosti

U moru zaljubljenica u modu malo je onih koje ne vole Zaru. Popularni španjolski high street div svaka dva tjedna na svoje police lansira nove modne novitete u sklopu aktualnih kolekcija, a upravo bogata ponuda razlog je zbog kojeg je ovaj brend zaradio omiljeni status među svjetskim trendsetericama, a grupacija Inditex jedna od najuspješnijih u modnoj industriji.

U Zari će zaista svatko pronaći nešto za sebe, bez obzira na dob i modne sklonosti, zbog čega svake godine tijekom sezonskih sniženja vlada potpuni kaos u Zarinim trgovinama. Možda nećete vidjeti scene kako se žene trgaju za odjevne komade, no primijetit ćete da na web shopu pojedini komadi nestaju brzinom svjetlosti.

Razlog za to je taj što istinske zaljubljenice u modu i Zarine komade tjednima, pa čak i mjesecima prije pikiraju i bilježe omiljene komade iz ponude, kako bi bile spremne za početak sniženja. Jer zašto nešto kupiti po punoj cijeni, kad na sniženjima to isto, plus još dodatna dva komada možete kupiti za iste novce.

Iako još službeno nisu započela zimska sniženja, nije teško pretpostaviti koji će to komadi uskoro uživati status modnih favorita i razgrabiti se dok kažete - 'keks'. Zarina nova kolekcija prepuna je genijalnih komada za sve prigode, od svečanijih, preko poslovnih, do ležernih, a mi smo izdvojili nekoliko koji će vrlo vjerojatno planuti u svega nekoliko sati već prvog dana sniženja.

  • +22
Zarini noviteti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije