U KORAK S TRENDOVIMA

Ovo je boja laka koja će obilježiti ovo ljeto, a među prvima ju je isprobala Georgina Rodriguez

21.07.2021 u 14:09

Bionic
Reading

Dosadili su vam klasični lakovi poput uvijek privlačnih nude nijansi ili crvenih tonova? Možda vam se svidi hit boja koju su već ponosno pokazale mnoge poznate trendseterice poput Georgine Rodriguez

Nekako s ljetnim mjesecima svake godine vraćamo se plavoj boji. Osim odjevnih kombinacija u kojima prevladavaju plavi tonovi, među poželjnim komadima su i detalji u ovoj nijansi koja kako su pokazala mnoga istraživanja djeluje umirujuće i opuštajuće.

Ova nijansa ima još jednu veliku prednost, a to je pojačava preplanulost.

Ukoliko ste u potrazi za ljetnim osvježenjem stajlinga, nećete pogriješiti ukoliko se primjerice odlučite za plavi lak za nokte.

Među prvima je ovaj elegantni trend isprobala Georgina Rodriguez, influencerica s velikim brojem pratitelja na Instagramu i zaručnica Cristiana Ronalda, pa je na svom Instagram profilu pokazala svoju novu manikuru, ali i pedikuru u tonovima tamnoplave baš poput mora.

Svoju je trendi pedikuru, tamnokosa ljepotica pokazala i u društvu svoga zaručnika dok su se uživali na jahti na njihovom ljetovanju iz snova.

  • +11
Georgina Rodriguez u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije ni čudo da je tamnoplava veliki hit ove sezone jer je nijansa koja se apsolutno slaže sa svim bojama, osobito s npr. bijelom, bezvremenska je, a divno izgleda na brončanoj puti.

Dakako, uvriježeno pravilo kako se tonovi noktiju na nogama i rukama moraju slagati više ne vrijedi pa se slobodno poigrajte jer ljeto je najbolje vrijeme i za modnu odvažnost.