rastući trend

Ljetna manikura s kojom je nemoguće pogriješiti: Ove sezone plave nijanse su sve češći odabir, a nokti u ovoj boji izgledaju nevjerojatno dobro

28.06.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Nijansa ružičaste koja podsjeća na boju žvakaćih guma, boja lavande ili osvježavajuća menta zelena – ljeto je idealna sezona za jarke boje. Nokti u trendovskim bojama nezaobilazan su modni dodatak, a ove sezone boja s kojom ne možete pogriješiti je plava

Visoke temperature, dugi dani, godišnji odmor i putovanja ljeto čine savršenom pozornicom za ležerne, ali i odvažne odjevne kombinacije te upečatljive modne dodatke. Sunčane naočale u boji lavande odlično će se složiti s ljetnim stajlingom, a ni jarka ružičasta nije za odbaciti.

Ljeto donosi u nezaobilazne otvorene sandale, a time jedan od važnijih dodataka je lak za nokte. U kozmetičkim salonima dolaskom toplijeg dijela godine vidno raste potražnja za jarkim i upečatljivim bojama.

I dok prirodne nijanse, poput bež, nježno ružičaste ili smeđe do jeseni padaju u zaborav, na vrh liste želja po pitanju boje laka za nokte jasno se nameće jedna boja – plava.

Uz nokte u potpunosti prekrivenih šljokicama i glitterom te crno-bijeli uzorak koji podsjeća na šare kakve imaju krave (popularno nazvan cow print) ova sezona donosi još jedan nezaobilazan trend kojeg ćemo viđati svugdje ovog ljeta.

Velikoj popularnosti laka u plavim nijansama je kameleonska moć ove boje. Naime, uz toliko nijansi plave boje gotovo je nemoguće ne pronaći nijansu koja vam ne odgovara.

Bez obzira je li vaš odabir živopisna azurno plava, pomodna puderasto plava ili sofisticirana mornarsko plava, s odabirom ove boje nemoguće je pogriješiti. Kako bi odabir bio lakši, u obzir uzite ove najpopularnije nijanse i stilove manikure.

Snažna plava nijansa

Ova boja izgleda nevjerojatno chic s kratkim, urednim noktima zaobljenih vrhova. Za plavi ljetni look birajte plavu s primjesama tirkizne boje. Za dnevni look odličan izbor je plava sa sivim podtonom. Kobaltno plava doslovce je stvorena za ljeto, a tamnoplava je vrlo elegantna.

Plavi detalji na noktima

Plava boja također može biti odlična podloga za pravu malu umjetnost na noktima.

Plavi nokti s iscrtanim oblacima, dio noktiju obojano u plavo dok je na preostalima iscrtane ivančice, prirodna ružičasta boja s decentnim plavim točkicama ili svjetla podloga s plavim cvjetićima – neke su od ideja s kojima ćete sigurno postići 'wow' efekt.

Plava francuska manikura

Pastelno plava francuska manikura je apsolutni trend ove sezone, a postoji nekoliko varijanti s kojima se možete poigrati.

Decentno u plavo obojeni vrhovi ili pak korijen noktiju, svijetle nijanse ili pak one gotovo azurne – mogućnosti je doista puno.