MASKE U SLUŽBI STAJLINGA

Pandemija koronavirusa iznjedrila je modni trend koji svakim danom ima sve veći broj poklonika

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 13.10.2020 14:55
  • Objavljeno 13.10.2020 u 14:37
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: A. ASTES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA

Podrazumijeva se da je aktualna godina u znaku vladajuće pandemije koronavirusa uvelike utjecala na naš osoban stil odijevanja. Iz dana u dan živimo u udobnim komadima, a s vremenom razmišljajući o svojim kupovnim navikama postajemo strastveni prema održivoj i nesezonskoj modi. Također smo odlučni u tome ne izlazimo iz kuće bez maske, a čak smo ih počeli usklađivati sa svim svojim odjevnim kombinacijama, što je ujedno najveći modni trend u 2020. godini

Osim u misiji zaštite i suzbijanja daljnjeg širenja bolesti Covid-19, maske za lice, silom prilika, počele su se ozbiljnije shvaćati i u modnom segmentu. Street style zvijezde i poznate dame iz svijeta Hollywooda svojim modnim primjerom dokazuju kako svakodnevno nošenje maski za lice ne mora biti sumorno, štoviše uvjeravaju nas da ih možemo kreativno iskoristiti u službi stajlinga.

Poznati i neki novi brendovi na modnoj sceni na novonastalu situaciju odlučili su promptno reagirati u svoju ponudu uvrstivši pregršt verzija neophodnih maski za lice koje se ističu dizajnom, a pritom savršeno pariraju različitim odjevnim kombinacijama i modnim dodacima.

Ako ste utvrdili da je vaša vlastita kolekcija maski za lice rasla tijekom pandemije koronavirusa, niste jedini, a poznate zaljubljenice u modu okupljene na Instagramu posljednjih mjeseci su itekako izbrusile vještinu slaganja stajlinga s ovim neophodnim dodatkom.

Maske za lice u službi stajlinga