S PRADINIM POTPISOM

Ni najstarija sestra Kardashian ne može odoljeti čizmama koje su zaludile modni svijet

12.10.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon što je talijanska modna kuća Prada prošle godine lansirala čizme Monolith robusnoga izgleda i simpatičnog detalja torbice, za istima je nastala prava pomutnja u modnom svijetu. Rasprodane u gotovo svim online trgovina i uvjerljive vladavice prošlogodišnje sezone jesen/zima, čizme Monolith doživjele su brojne inačice, a jednoj od njih ne može odoljeti ni slavna reality zvijezda, Kourtney Kardashian

Kolika je obožavateljica linije obuće Monolith s potpisom Prada, 41- godišnja reality zvijezda imala je priliku dokazati na Instagramu, a ovih dana i na gradskim ulicama New Yorka.

U društvu nove najbolje prijateljice, 20- godišnja TikTok zvijezde Addison Rae, slavna Kardashianka prošetala se u gležnjačama iz spomenute linije koje su, poput prošlogodišnjeg modela čizmi do koljena, u potpunosti rasprodane na stranicama modnih trgovina.

  • +3
Kourtney Kardashian u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Uz najpoželjnije čizme sezone koje su već doživjele svoje jeftinije verzije zahvaljujući popularnim high street brendovima, poznata brimeta kombinirala je efektni model sako-haljine imena Niagara, a koja je djelo poljskoga brenda Eppram i u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 2 tisuće kuna.

Poput 21 godinu starije Kourtney Kardashian, slavna Addison Rae također je uskočila u sako-haljinu bež inačice s potpisom popularnog poljskog brenda, a umjesto gležnjača odabrala je model loaferica iz Pradine linije Monolith.