ZA ŽENSTVENI LOOK

Ovu elegantnu varijantu punđe viđat ćemo posvuda, a uz ove savjete začas ćete je napraviti

22.04.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Nakon razbarušenih tzv. messy punđa, došlo je vrijeme za novu, podjednako cool varijantu ove praktične i ženstvene frizure, njezinu glamurozniju verziju koja pristaje svima

Bez obzira jesu li niske, visoke, neuredne ili savršeno zaglađene punđe su bez sumnje uvijek vrlo visoko na top ljestvici najpopularnijih frizura.

Svi se slažemo kako su punđe vrlo praktične i jednostavne frizure koje se mogu stilizirati na bezbroj načina.

Stoga ne čudi kako ih fashionistice poput npr. Jennifer Lopez, Meghan Markle, Hailey Bieber ili Belle Hadid, rado nose u brojnim prigodama.

Riječ je o frizuri oko koje ne treba puno posla što je čini idealnom i za npr. rad u home officeu, sportske aktivnosti, ali i za neki večernji izlazak.

Dokaz za to je neodoljiva punđa koju je lijepa Britanka, plavokosa glumica Vanessa Kirby ('Kruna') nosila na crvenim tepisima dodjela nagrada Bafta i na filmskom festivalu u Veneciji prošle godine.

Vanessa je doista bila utjelovljenje elegancije u prekrasnoj crvenoj haljini koja je istaknula njezinu isklesanu figuru, a točka na 'i' ovog izdanja zasigurno je bila glamurozna punđa dodatno naglašena sprejem za sjaj kose.

  • +4
Vanessa Kirby Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako bi se frizura držala na mjestu, Vanessa je na kosi imala nevidljivu mrežicu, a look za pamćenje dodatno je naglasio dramatičan make up.

Inače, ovakve frizure odlično se slažu s aktualnim grunge trendovima iz 90-ih, baš kako to sjajno demonstrira uvijek fantastično dotjerana Hailey Bieber.

Evo nekoliko savjeta za savršenu punđu:

Korak 1: Na opranu i osušenu kosu dodajte svoj omiljeni proizvod za stiliziranje.

Korak 2: Kosu detaljno izravnajte uz pomoć 'pegle'. Dodatno je zagladite uz pomoću spreja za kosu. Nanosite ga prstima i pazite da se ravnomjerno nanese (pripazite da ne pretjerate s količinom).

Korak 3: Kosu zatim pokupite u čvrsti rep i stavite ga u mrežicu za kosu. Kosu uvijte i položite kako kod želite, a ukoliko je potrebno učvrstite punđu s nekoliko tankih ukosnica. I cool frizura je spremna.