BRIE LARSON

Svi su se okretali za zgodnom brinetom u najpoželjnijem kupaćem kostimu koji laska figuri, a prikriva nedostatke

22.04.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Samozatajna glumica Brie Larson, najpoznatija po ulozi kapetanice Marvel, nije mogla proći nezapaženo u jednodijelnom kupaćem kostimu koji joj je savršeno pristajao

Lijepa 31-godišnjakinja koja je svojedobno izjavila kako je na početku karijere imala problema sa samopouzdanjem, osobito kad se radi o pojavljivanjima na crvenom tepihu, izgledala je fantastično u bijelom kupaćem kostimu s motivima raznobojnih leptira.

Radi se o modelu Ashley brenda Cover koji je lijepo istaknuo istrenirano tijelo glumice koje se mnogi sjećaju i ulogama u filmovima '21 Jump Street', 'Soba', 'Kockar' ili 'Kong: Otok lubanja'.

Kako bi se dovela u top formu za ulogu Marvelove junakinje, Brie se podvrgnula napornim treninzima disciplinirano provodeći režim zdrave prehrane, a rezultat je doista impresivan u što su se uvjerili posjetitelji plaže na Havajima gdje je uživala u pravim ljetnim radostima.

  • +5
Brie Larson Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Atraktivna brineta odlučila se za kupaći kostim u jednom komadu koji su posljednjih sezona veliki hit, a njihova je prednost i u tome što uspješno prikrivaju nesavršenosti i u prvi plan ističu adute.

Jednodijelni kostimi pristaju svakom stasu, a ove sezone posebno će biti tražene varijante s visoko rezanim gaćicama.

Zgodnoj Brie koja je za glavnu ulogu u filmu 'Soba' 2016. osvojila nagradu Oscar, društvo na bajkovitim plažama Havaja pravio je i dečko Elijah Allan-Blitz s kojim je u vezi od 2019. godine.