PRELIJEPA RUSKINJA

Iako ima milijune na računu, ni lijepa Irina Shayk nije odoljela chic torbici čija je cijena oko 500 kuna

22.04.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Atraktivna Irina Shayk, 35-godišnja Ruskinja koja samo niže street style izdanja bez greške, pokazala je da nije opsjednuta skupocjenim brendovima

Zanosna Ruskinja koja godinama živi u New Yorku neokrunjena je kraljica ulične mode, što iznova dokazuje svakim svojim pojavljivanjem u javnosti.

Teško se kojem dnevnom Irininom outfitu može naći mana, a i sama je manekenka nedavno izjavila kako ju je globalna pandemija potaknula da bude otvorenija za modne eksperimente.

Premda je njezin bankovni račun težak milijune, vitka brineta nedavno se ponosno prošetala s torbicom s Amazona koju si mogu priuštiti i 'obične smrtnice'.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt/Radarpics / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o efektnoj torbici Gabbi od umjetne kože s naboranom scrunchie ručkom brenda JW Pei u crnoj boji, čija je cijena 80 dolara, odnosno oko 500 kuna, i može se u različitim varijantama kupiti putem Amazona.

Nevjerojatno cool torbica, koja izgleda puno skuplje nego što košta, odlično se uklopila u trendi look lijepe 35-godišnjakinje koja je izazvala pozornost u kariranom kaputu legendarne dizajnerice Vivienne Westwood, kratkom bijelom topu i trapericama ravnih nogavica (Ksubi).

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Upečatljive sunčane naočale i trendi tenisice brenda Sorel zaokružile su ovaj sportski look za čistu peticu.

Inače, nedavno se prisjetila svojih početaka u modnoj industriji i na društvenim mrežama.

Davne 2007. Irina je postala glavna zvijezda kampanje brenda Intimissimi, a nakon toga je krenuo njezin vrtoglav uspon u svijetu mode.

Na svom profilu na Instagramu, koji prati više od 14 milijuna obožavatelja, Irina je iznenadila fanove objavivši fotografiju snimljenu 2006. godine, za koju je dobila bezbroj lajkova.