kraljica letizia

Ovom stajlingu teško je naći manu: Modni minimalizam i savršene sandale koje se nose godinama

16.02.2024 u 10:51

  • +8

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par stigao na otvorenje drugog tornja poslovne zgrade tvrtke Puig u Barceloni, a kraljica Letizia, uvijek velika modna inspiracija, pokazala je modni minimalizam u punom njegovom sjaju

Kraljica Letizia, stigavši u pratnji supruga, španjolskog kralja Felipea VI u L'Hospitalet de Llobregat, gdje je grupa Puig slavila inauguraciju svog drugog tornja, u kojem će biti smješten dobar dio grupe za istraživanje i razvoj, s nekoliko laboratorija i istraživačkim centrom, još jednom je pokazala da modu ima u malom prstu.

Izbor je pao na crnu boju, vječni odraz elegancije i sofisticiranosti. Inače, sklona modnom recikliranju, kraljica je ovog puta pokazala potpuno novi dodatak u svojoj garderobi. Tako je odjenula dvodijelno odijelo od crnog brokata, sa sakom koji se isticao pomalo vojničkim izgledom i ruskom kragnom čiji dizajn potpisuje Dries van Noten, dizajner i veterana belgijske mode koji se u 2017, odlučio pridružiti Puigu, nakon gotovo 30 godina na čelu vlastitog brenda. Van Noten je jedan od omiljenih dizajnera belgijske kraljice Mathilde, iako su njegovi dizajni toliko univerzalni da je Rihanna također među njegovim stalnim klijentima.

Letizia u svom ormaru ima već nekoliko haljina s potpisom belgijskog dizajnera no ovo je prvi put da se pojavila u odijelu slavnog Belgijanca. Ovim modnim izborom postigla je upečatljiv stil, a modne dodatke pronašla je kod svojedruge omiljene modne marke, također u vlasništvu Puiga. Izbor je narvno bio Carolina Herrera i to sa vječnim modelom cipela, crnim slingback salonkama, zlatnim naušnicama i malom crnom torbom iz kolekcije Insignia, nazvanu po kultnom dizajnu izdanom povodom 35. godišnjicu brenda.

  • +6
Sandale s remenčićem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo