OLIČENJE ELEGANCIJE

Kraljica Letizia priziva proljeće: Bijelo odijelo i ružičasti kaput za stajling bez greške

03.02.2024 u 11:09

Bionic
Reading

Porast temperatura u glavnom gradu Španjolske, kraljica Letizia iskoristila je za nošenje laganijeg outfita prilikom susreta s čuvenim američkim redateljem i scenaristom Martinom Scorseseom

Uoči skorašnje dodjele Oscara, na kojoj ove godine nastupa s filmom 'Killers of the Flower Moon', redatelj Martin Scorsese stigao je u Madrid, a dobrodošlicu u glavni grad Španjolske poželjela mu je 51- godišnja kraljica Letizia.

Za susret s čuvenim redateljem iz New Yorka, iz ormara je izvukla elegantno bijelo odijelo s potpisom brenda venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE/Thorton / Sipa Press / Profimedia

Prvi put u njemu je uočena 2019. godine a, u paru s ružičastim puloverom i kaputom identične nijanse, s njim je ovoga puta kreirala besprijekorno izdanje u proljetnom duhu.

Formalna izdanja posljednjih tjedana nerijetko začini obućom u znaku minijaturne pete kitten, a i ovoga puta igrala je na kartu udobnosti odabirom prljavo ružičastih cipela s dodatkom debele i stabilne blok potpetice.

Riječ je o modelu brenda Patrizia Pepe koji također nije novost u njezinoj kraljevskoj garderobi. Uz blok potpeticu i lakirani sjaj, ističe se i detaljem remenčića.