kraljica letizia

Stajling koji izduljuje figuru: Zbog ovoga noge će se činiti duljima, a figura vitkija

06.02.2024 u 20:35

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Letizia prisustvovala je Međunarodnom danu sigurnijeg interneta, a za tu prigodu nosila je crne hlače ravnog kroja, sivi sako i mokasinke s četvrtastom petom. No, osim vječne elegancije njezin stajling skrivao je i trik koji noge čini vizualno duljima

Mnogi sanjaju o dodavanju nekoliko centimetara u visinu ili barem u duljinu nogu. Iako se to mogućim čini samo s vrtoglavo visokim potpeticama, tu su i poneki zgodni trikovi koji itekako imaju efekta. Iako možda nećete postići kilometarske noge Naomi Campbell ili Zendaye, istina je da postoje mali stiliski trikovi koji nam mogu pomoći da postignemo taj željeni učinak.

Tako kraljica Letizia, jedna od najbolje odjevenih žena s kraljevskih dvora ima svoje male trikove. Iako španjolska kraljica nije niska, ona slijedi stiliski trik kojim produljuje svoju figuru, a to je pokazala i svojim najnovijim stajlingom.

Stilski trik kraljice Letizije

Na događanju povodom Međunarodnog dana sigurnijeg interneta čiji je cilj bio promicanje odgovornog korištenja interneta i društvenih mreža kraljica Letizia je servirala bespogovorno elegantni stajling, a s njim i trik za postizanje efekta beskrajnih nogu.

Trik je vrlo jednostavan: hlače ravnih nogavica bez pretjeranog volumena i duljine tik do gležnja uz kombinaciju sa srednje visokim potpeticama koje su podjednako udobne i sofisticirane. Svoj look kraljica je upotpunila sivim, duljim sakoom, komadom koji baš nikada ne izlazi iz mode te običnom bijelom bluzom. Tako jednostavno, a tako efektno.