TRENDOVSKI ODABIR

Ovo su suknje koje se isplati imati u ormaru, a popularnije su no ikad

14.04.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Svaka sezona donosi pregršt novih trendova, a kada govorimo o suknjama, ovih pet sada se najviše isplati imati u ormaru

Od pencil suknje, idealne za uredski look, do satenskih modela inspiriranih 90-ima, kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova dale su naslutiti koji će modeli obilježiti naredne mjesece.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Suknje pencil kroja

Duga pencil suknja jedan je od najelegantnijih komada koje možete posjedovati. Ovaj evergrin s privlačnošću pedesetih prilagođava se figuri poput rukavice, etablirajući se kao najšik i najpoželjniji model trenutka.

Savršen je odabir za slaganje besprijekornih uredskih lookova tijekom tjedna, u brojnim verzijama i stilovima, a uz pravilno stiliziranje lako će se prilagoditi različitim prigodama.

Slip suknja

Satenske inačice suknji dužine midi postale su jedan od onih komada kojima se uvijek rado vraćamo u toplijim mjesecima.

Prepoznatljiva po niskom struku, slip suknja doživjela je vrhunac popularnosti u 90-ima, poput sestrinskih haljina. Na modnim pistama, ali i u stajlinzima street style zvijezda sada dominiraju njene prozirne verzije te donose pravu dozu seksepila.

Suknje presvučene šljokicama

Iako su donedavno smatrane odjećom rezerviranom za svečane prigode i sezonu blagdanskih zabava, suknje obogaćene šljokicama postaju dijelom svakodnevne garderobe spojene s jednostavnim komadima poput bijele košulje ili majice hoodie.

Bijela maxi suknja

Poput bijelih haljina, suknje u ovoj (ne)boji omiljeni su ljetni komad s razlogom. Ove godine iznimno poželjne su u maxi izdanju, kao što je kolekcijom za novu sezonu jesen/zima dokazala talijanska Prada.

Suknje od čipke

Uz prozirne suknje, tu su ženstvene verzije od čipke i vraćaju se na modnu scenu na velika vrata. Američki dizajner Michael Kors predstavio je nekoliko elegantnih modela u crnoj boji.