TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima se vraća samopouzdanje, a Blizancima rastu ambicije. Vage i Vodenjaci uživat će u ljubavi, a Strijelci baš i ne

18.05.2020 u 06:27

Bionic
Reading

Povoljno položeni Merkur i Venera odagnat će Ovnovima strah od neuspjeha, a aktivni i ambiciozni Blizanci zbog dobrog dojma koji ostavljaju steći će naklonost utjecajnih saveznika. Vagama je u tijeku jedno od najpovoljnijih ljubavnih razdoblja ove godine, a Vodenjaci će se izvrsno uklapati u raznolika društva. Veneri u Blizancima pridružio se Merkur, a uskoro će i Sunce, što nije dobra vijest za ljubavna stremljenja Strijelaca

Ovnovi, ispunite vrijeme s voljenom osobom sa što više zabavnih aktivnosti poput društvenih igara, gledanja komedija i intimnih susreta. Budete li opušteni i dobro raspoloženi, lakše ćete pronaći zajednički jezik i o ozbiljnijim temama. Samopouzdanje koje vas inače krasi djelomično vam se vraća. Izgledi za novi posao ili povećanje prihoda u porastu su.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Dylan Penn je horoskopski Ovan, rođena je 13. travnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bikovima su izgledni kratki i ne osobito burni nesporazumi koji neće narušiti odnos s partnerom. Samci će imati polovičnog uspjeha u osvajanju. Kad dođu na pola puta, njihova simpatija će se pokolebati ili ih početi zavitlavati. Ako radite, koncentracija bi vam se mogla paliti i gasiti. Pazite da vas nadređeni ne uhvati kako sanjarite otvorenih očiju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Puni energije i s neizbrisivim osmijehom, Blizanci će se prepustiti zavođenju i provodu. Venera u vašem znaku otvorit će vam put prema nečijem srcu (ili čak nekolicini srdaca). Bit ćete omiljeni u svakom društvu. Izbije li napeta situacija, prebrodit ćete je smislom za humor. Nakon što ih nasmijete do suza ljudi se neće moći ljutiti na vas.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Nježan dodir i romantične izjave Rakovima neće biti dovoljni. Vaš će partner ili simpatija od vas tražiti energičnost i čvrstoću. Dopast ćete mu se budete li u kriznim situacijama odvažni i pouzdani. Ne odbacujte neobične zamisli koje vam padaju na um. Ovo je vrijeme u kojemu originalnost može zaobići prepreke ili otvoriti nova područja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Diane Kruger u horoskopu je Rak, rođena je 15. srpnja 1976. Izvor: Profimedia / Autor: STFN/ BACKGRID USA

Prisutnost Lavova jamčit će drugima dobru atmosferu i provod, ali će njihovo raspoloženje oscilirati. Površno koketiranje povremeno će vam goditi, a povremeno vam se činiti gubitkom vremena. Upijat ćete i razumijevati nove informacije poput spužve. Neke od tih informacija neće vam ići u prilog, ali ćete ih dobro podnijeti i ravnati se prema njima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, saslušajte partnerove prigovore bez ljutnje. Popričate li smireno o stvarima koje vam remete ljubavni sklad, oboje ćete znati što valja učiniti. Nelagoda u želucu upozorit će vas ako nešto ne bude u redu. Ne zanemarujte taj osjećaj i ne dajte nikom da vas požuruje. Objasnite da ne možete donijeti kvalitetnu odluku ako ne dobijete dovoljno vremena.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Leona Paraminski je horoskopski Lav, rođena je 22. kolovoza 1979. Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Osoba kojoj Vaga pokloni srce imat će dojam da je osvojila glavni zgoditak na romantičnoj lutriji. Zadovoljno ćete se smješkati, svjesni da ste oboje jednakopravni dobitnici. Iznosit ćete prijedloge toliko uvjerljivo da će ih sugovornici objeručke prihvaćati. Spremno ćete priskočiti u pomoć svakom tko je zatraži.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni, netko će otići predaleko u nastojanju da ostavi što bolji dojam na vas. Neće vam se svidjeti to što vam puno podilazi pa ćete ga nastojati obeshrabriti ignoriranjem. Stvari se vrlo polako pomiču s mrtve točke. Smatrate li da zaslužujete povišicu ili bolje radno mjesto, ne poduzimajte ništa, nego zadržite to za sebe.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će biti zanimljivi mnogima, ali iz tog zanimanja zasad neće proizaći ništa značajno. Svejedno, razmijenite što više kontakata, kasnije će vam dobro doći. Motivacija i koncentracija će vam oscilirati pa ćete neujednačeno obavljati poslove. Budite odgovorni prema klijentima i nadređenima jer će biti zahtjevni i nemilosrdni u zahtijevanju kvalitetnog rada.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Sarah Paulson rođena je u znaku Strijelca 17. prosinca 1974. Izvor: Profimedia / Autor: HPA / Kathy Hutchins new / Profimedia

Jarci, izađite iz kolotečine i budite poduzetni na romantičnom i prijateljskom planu. Ako ste u vezi, odbacite rutinu i suzdržanost, a prigrlite raznovrsnost u svakom smislu. Najbolje će vam ležati poslovi u kojima do izražaja dolaze ozbiljnost, temeljitost i odgovornost. Razmišljate li o kreditu ili o većem trošku, vjerojatno bi ishod bio nepovoljan.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nenametljiv nastup i duhovitost priskrbit će Vodenjacima poštovanje. Vaš partner ili simpatija bit će vam vrlo naklonjeni, voljni ispunjavati vam želje i praviti ustupke. Netko značajan oprostit će vam uvredu ili dug. Bit ćete otvoreni za poslovnu suradnju i bez teškoća stjecati tuđu naklonost. Na pomolu je novčana injekcija od člana obitelji.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +24
Michael Jordan u horoskopu je Vodenjak, rođen je 17. veljače 1963. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ribe će često dolaziti u raskorak s voljenim zbog suprotstavljenih bioritmova. Nijedan nesporazum neće biti krupan, ali će biti brojni. Morat ćete uložiti trud da biste izbjegli eskalaciju. Zamijenite povišene tonove umjerenim i pomirljivim. Tjedan je obilježen zastojima i preokretima, no vi ćete svejedno biti puni novih ideja i radnog elana.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.