ASTRO PROFILIRANJE

Evo kakav je vladajući znak u ljubavi: Upoznajte tri najprikladnija Bikova partnera!

10.05.2020 u 08:27

Bionic
Reading

Bik stvara najbolje ljubavne odnose s druga dva znaka zemljinog elementa - Jarcem i Djevicom. U većini slučajeva misle jednako o životnim pitanjima i gaje međusobno poštovanje. Njihove veze ne frcaju strašću, ali donose stabilnost i duševni mir. Od svih zodijačkih kombinacija, one sastavljene od zemljanih znakova najpostojanije su i materijalno najsigurnije

Bik i Jarac skladan su par dviju objektivnih i realističnih osoba kojima su iznad svega na umu stabilnost, udobnost i praktičnost. Bik voli Jarčevu ozbiljnost u važnim stvarima, dalekovidnost i spremnost na odricanje za opće dobro, dok Jarac ljubi Bikovu brižnost i kućansko-kulinarske vještine.

Bik i Djevica zreli su u pogledu prihoda, imovine i obiteljskih odgovornosti. Materijalna sigurnost im je na prvom mjestu, a planiranje milije od improvizacije. Često su nagnuti nad papirima na kojima ispisuju računice za iduće projekte. Vrlo su odani jedno drugom i radije borave kod kuće nego što se socijaliziraju.

Treći omiljeni Bikov partner vrlo je različit od prethodnih. Vodeni Škorpion od svih je znakova najsposobniji probuditi Bikovu strast i pohotu, a ovaj mu ne ostaje dužan. Vrlo brzo nakon upoznavanja upuštaju se u razigran i opojan seks, a koji s vremenom postaje sve bolji i intenzivniji. Njihova tvrdoglavost i ustrajnost dvosjekli su mač jer im otežavaju postizanje kompromisa i tjeraju na suprotne strane barikada.

George Clooney horoskopski je Bik, rođen je 6. svibnja 1961. Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Ipak, njihove ljubavne razmirice u pravilu se rasplinjavaju pod djelovanjem erotskog zanosa. Vrlo dobre veze mogu niknuti i između Bika i ostala dva vodena znaka - Raka i Riba. Njihovi su odnosi za nijansu manje otporni na vanjske okolnosti od prethodna tri, ali su bogatiji za iskru romantike.