ASTRO PROFILIRANJE

Znate li koji horoskopski znakovi imaju najveći stvaralački dar? Provjerite je li i vaš među njima

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 09.05.2020 08:10
  • Objavljeno 09.05.2020 u 08:10
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Ryan / Caia Image / Profimedia

Svaki horoskopski znak ima kreativnu crtu, no neki se više ističu svojim posebnim stvaralačkim nadahnućem. Sastavili smo ljestvicu najkreativnijih znakova. Ako se ne nalazite na njoj, možda vas izvlači podznak ili Mjesec

Ribe

One su rođeni umjetnici čak i ako se formalno ne bave nijednom umjetničkom disciplinom. Spoj opažanja, osjećajnosti i promišljenosti daje im obilje materijala za stvaranje. Kao završni znak zodijaka, Ribe utjelovljuju ponešto od svih prethodnih znakova. To je i razlog zašto se njihova umjetnost doima tako univerzalnom. Njihova intuicija i sposobnost poistovjećivanja s tuđim iskustvima pomaže njihovom stvaralaštvu da prodre do duša vrlo široke publike.

Rihanna je horoskopska Riba, rođena je 20. veljače 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Rak

Njihov bogat i dubok duševni sadržaj neprekidno traži prolaz prema vanjskom svijetu. Prijemčivi i ranjivi Rak mora se stalno izražavati jer bi inače pukao od nagomilanih emocija i raspoloženja. Neki predstavnici ovog znaka izbacuju ih iz sebe smijehom ili plačem, a drugi stvaranjem. Njegova umjetnost često boli onog tko je promatra ili sluša, ali ne budite kukavice: zamislite koliko je tek boljelo Raka u činu stvaranja.

Selena Gomez horoskopski je Rak, rođena je 22. srpnja 1992.

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Vodenjak

Njihova visoka pozicija na ljestvici možda nekog iznenadi jer su vodenjačke ideje naglašeno osobne i napredne. One su velike, revolucionarne i jedinstvene, čak i kad se čini da su zbrkane i nedorečene. Bez obzira na povremene manjkavosti, Vodenjaci vladaju u stvaranju originalnih i složenih rješenja, koristeći tehnike koje su sami smislili ili doradili.

  • +1

Vedran Ćorluka horoskopski je Vodenjak, rođen je 5. veljače 1986.

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Bik

Crpi kreativnost iz estetike, erotike i drugih čulnih zadovoljstava. Gonjen je težnjom da stvori djela koja pružaju ugodu njemu i promatračima ili slušačima. Rijetko će dopustiti da ga ograničavaju 'dosadne' emocije poput stida - njegove su kreacije putene, oble i pohotne. Budući da je Bik pomalo lijen i trom, od njega ne treba očekivati česte nalete stvaralaštva, ali kad se pokrene, budite spremni oduševiti se.

  • +1

Penelope Cruz horoskopski je Bik, rođena je 28. travnja 1974.

Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!