HOROSKOP I KARIJERA

Ovnovi su borbeni i uporni, a evo koji su poslovi idealni za njih

15.04.2017 u 17:01

Bionic
Reading

Ovnovi - borbeni i uporni! Koji su idealni poslovi za taj vatreni i poduzetni znak? Najbolja karijera za Ovna je poduzetnička, no svakako nije jedina

Ovnovi su ambiciozni, uporni, odvažni i borbeni. Budući da pripadaju vatrenom elementu, poslovično su aktivni, društveni i pustolovni. Kao i na drugim poljima, i u poslu im je potrebna platforma za samoisticanje i utjecanje na okolinu.

Budući da su poznati po silnoj energiji i inicijativi, mnogi od njih rade u strukama koje zahtijevaju puno kretanja, kontakata, natjecanja i brzog odlučivanja. Njihova neumoljiva ambicija pomoći će im da uspiju kao političari, poduzetnici, sportaši, estradnjaci, turistički radnici, građevinari, policajci, vojnici, spasitelji i kirurzi.

Predstavljamo vam izbor od osam zanimanja u kojima bi Ovan mogao blistati!

Poduzetnik

U ovakvom poslu ima samostalnost i mogućnost ubiranja cjelokupne slave u slučaju uspjeha. Moguća je, dakako, i samostalna poslovna propast, ali na to optimistični Ovan ne računa.

Prodavač

Nitko nije toliko iritantno uporan u pridobivanju pažnje kupaca kao Ovan. Teško je riješiti ih se.

Sportaš

Ova karijera omogućuje Ovnovima da iskoriste svoju strast za nadmetanjem i tjelesnim naprezanjem. Na prvom su mjestu borilački sportovi.

Vatrogasac ili spasitelj

Ovaj posao zahtijeva brzu akciju u sudbonosnim trenucima pa je dobar izbor za Ovnove.

Vozač ambulantnih kola

Ne samo što spašava živote, nego se probija kroz promet uz pomoć zvuka sirene.

Filmski režiser

Ovaj posao spaja kreativnost, izloženost javnosti i šefovanje, što Ovnu osobito godi.

Policajac ili vojnik

Oba zanimanja podrazumijevaju borbu i oružje pa im muški Ovnovi teško odolijevaju.

Dizajner videoigara

Ovnovi su puni ideja i ako imaju viziju, sve će učiniti da je ostvare. Najbolji su u stvaranju igara s temama kao što su sport, pustolovine, ratovanje i kriminal.