KRENITE NA DIJETU

Ružičasti pun Mjesec u Vagi: Idealno je vrijeme za nove početke

11.04.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Pun Mjesec nastupa 11. travnja u 8 sati i 9 minuta na 21. stupnju Vage, pri čemu će Sunce biti na 21. stupnju Ovna. Amerikanci ovaj nebeski fenomen zovu 'ružičastim Mjesecom' jer u ovo doba godine cvjeta plamenac, cvijet ružičastih latica

Danas možete očekivati povišenu energiju u sebi i oko sebe. Latite se nekog korisnog posla, pozabavite se hobijem ili tjelovježbom da navala energije ne probudi nešto loše u vama.

Ova Mjesečeva mijena donosi pojačanu intuiciju nekoliko dana prije i poslije samog uštapa. Bit će vam jasnije što osjećaju i kane ljudi oko vas te kako bi se mogle rasplesti neizvjesne situacije. Slušajte što vam govori unutrašnji glas i primijenite njegove poruke pri donošenju odluka.

Područje međuljudske komunikacije bit će naglašeno danas i još nekoliko dana.

Iskoristite trenutno izoštrene društvene vještine za obnavljanje kontakata s prijateljima i rodbinom ili za objavljivanje emocija koje gajite prema simpatiji.

Pun Mjesec povezan je s počecima i preporodom. Ako ste nešto željeli iskušati, ali niste imali hrabrosti, sad je pravi trenutak za to: upis na neki tečaj, bavljenje novim hobijem, početak vježbanja ili dijete.

Iskušajte Mjesečevu dijetu!

Kad smo kod dijete, pun Mjesec je najbolji trenutak za početak Mjesečeve dijete. Pod uvjetom da ste zdravi i da nema medicinskih kontraindikacija, od trenutka egzaktnog punog Mjeseca u 8:09 nemojte uzimati krutu hranu 24 sata.

Tijekom tog razdoblja kontinuirano pijte puno tekućine, najbolje običnu, izvorsku ili mineralnu vodu, blago zaslađene čajeve i voćne sokove. Mjesečeva dijeta služi za čišćenje i izlučivanje viška tekućine koja je u vašem tijelu vezana za ugljikohidrate.

Ovaj će uštap najjače utjecati na ljude rođene četiri dana prije ili poslije 11. travnja, srpnja, listopada i siječnja te one koji imaju Mjesec oko 21. stupnja Ovna, Raka, Vage i Jarca.