MODNI TRENDOVI

Ovi modeli haljina bit će najpoželjniji hit proljeća

11.04.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Temperature su se konačno popele na ugodnih 20 stupnjeva, a to u modnom svijetu znači samo jedno - dominacija haljina! Sezona haljina je i službeno otvorena, a mi smo pronašli nekoliko najpoželjnijih ovosezonskih modela koji će dominirati gradskim ulicama

Gole noge i lepršava haljina san su svake djevojke. Svako malo na povšinu ispliva nekoliko modela koji obilježe sezonu, a ovog proljeća pojavilo se nekoliko pobjedničkih modela za koje se šuška kako će postati najtraženiji u narednih nekoliko mjeseci.

Ako je suditi prema vodećim svjetskim dizajnerima i fashionisticama koje prati vojska zaljubljenika u modu, s ovih šest modela haljina nikako nećete pogriješiti:

1. Haljina točkastog uzorka

Polka dot patrol @thefashionguitar @alwaysjudging

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Točkice su apsolutne pobjednice u 2018. godini, i to ne samo u varijanti haljine. Bez obzira koju boju haljine odabrali, točkasti uzorak dat će joj dozu ženstvenosti i glamura 50-ih, što podjednako dobro prolazi u dnevnim i večernjim prilikama, ovisno o modnim dodacima koje odaberete. Ove sezone glavna konkurencija točkicama su prugice, a zajedno izgledaju još efektnije i originalnije pa se nemojte ustručavati poigrati se s ova dva uzorka.

2. Zelena cvjetna haljina

Iako možda zvuči banalno, zelene haljine cvjetnog uzorka uistinu su doživjele 'bum' na policama trgovina. Osim što izgledaju efektno i osvježavajuće, moramo priznati kako se odlično uklapaju u proljetni look. Kombinirajte svoju zelenu haljinicu s pletenim ili slamnatim torbama koje će podignuti baš svaki stajling te tenisicama ili trenutno popularnim retro natikačama na petu.

3. Haljina inspirirana vintage cvjetnim motivima

L'uniforme du lundi 🌹last @zalando campaign #zalandostyle

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

Retro haljine, posebno one inspirirane 40-ima, zavladale su modnom scenom. Svi žele 'uloviti' najljepšu cvjetnu haljinicu vintage štiha kakve su se nekad nosile. Dizajnerica i fashionistica Jeanne Damas, koja je osnovala brend Rouje, najbolji je primjer kako treba izgledati vaša nova cvjetna haljina.

4. Sunčano žuta haljina

Žuta je također jedna od hit boja sezone koja se probila na sam vrh proljetnih trendova. Ako ste jedna od onih koje obožavaju boje i ne libite se biti u centru pažnje, onda je jedna od ovih sunčano žutih haljina pravi odabir za vas.

5. Bijela haljina od pamuka i lana

Nije nikakva novost da topliji dani zahtjevaju prozračnu odjeću, a kada je riječ o prozračnim materijalima onda su to pamuk i lan. Pamučne i lanene haljine uvijek su u trendu, pogotovo one u bijeloj boji. Bijela haljina je ovog proljeća stala uz rame kraljici proljeća - cvjetnoj haljini.

6. Haljina voćnog printa

Sicilijanski print inspiriranim voćem, koji je prvi predstavila modna kuća Dolce & Gabbana, zaludio je svjetske trendseterice, no na svu sreću, mogu se pronaći i jednako kvalitetne haljine s istim printom limuna ili naranči po puno povoljnijim cijenama. Umjesto da haljinu nosite na gole noge, isprobajte ih na omiljene traperice kao što to rade Skandinavke.