NAJPOŽELJNIJI TREND

Odabrali smo najljepše boho šik komade koji će vladati proljetnim stajlinzima

30.03.2018 u 09:36

Bionic
Reading

I ove proljetne sezone boho stil neće nas zaobići, a brojne trgovine svoje proljetne kolekcije već su nadopunile komadima koji slijede politiku ovog opuštenog i udobnog stila

Boho šik stil je koji se u modnim krugovima pojavljuje posljednjih dvadesetak godina uzevši najbolje od ere hipija, boemskog stila odijevanja i romske kulture, a prepoznatljiv je po odjevnim komadima koji uključuju detalje poput resica ili etno motiva. Najčešće se govori o pastelnim i zemljanim tonovima boja koji krase većinu odjevnih komada i modnih dodataka.

  • +7
Boho stil odijevanja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trapezice, haljine maksi kroja i gomila sitnog nakita s etno detaljima koji su činili modni pečat ere hipija danas su dijelom stila boho. Uz hipijevske modne karakteristike, boho je s godinama priskrbio značajke boemskog stila odijevanja koje uključuje predimenzioniranu odjeću, marame i cvijeće u kosi.

  • +3
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U novoj sezoni velika pažnja posvećuje se raskošnim bluzama i jaknama s mnoštvom detalja, karakterističnih za boho stil odijevanja, čija popularnost ne jenjava u toplim mjesecima.

  • +47
Boho stil odijevanja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo