U JEKU PANDEMIJE

Osvaja retro šarmom: Zara lansirala kolekciju pribora za kućni ured iz snova

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 30.04.2021 09:07
  • Objavljeno 30.04.2021 u 09:07
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svoje vjerne obožavatelje, španjolski high street brend Zara redovito se trudi iznenaditi novitetima, a navedeno im je ovoga puta pošlo za rukom kreiranjem novog odjeljka koji je toliko lijep da ćete na trenutak zaboraviti na njezin bogati modni asortiman

Teško je povjerovati da u Zari postoji nešto što bi se moglo svidjeti njezinim kupcima više od modnih kolekcija, no postoji novi odjeljak u njezinoj internetskoj trgovini koji zaokuplja pažnju. Riječ je maloj kolekciji u kojoj možete pronaći sve potrebne elemente za postizanje kućnog ureda iz snova.

Utjecaji globalne pandemije koronavirusa koja je potpuno promijenila našu svakodnevicu bit će predmetom mnogih socio-ekonomskih istraživanja u budućnosti, a ono što je novost u životima velikog broja zaposlenika diljem svijeta je i nov način rada u tzv. home officeu. Upravo se njima obraća španjolska Zara nudeći kolekciju uredskog pribora koja osvaja svojim retro šarmom.

Od malih bilježnica s različitim printevima, notesa, planera, olovaka i sličnih predmeta koji pomažu u organiziranju poslovnih i sličnih obaveza, nova Zarina kolekcija nesumnjivo će se svidjeti njezinim brojnim obožavateljima.

  • +5
  • +2

Zarina kolekcija uredskog pribora

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo