JEDNOSTAVNA I ELEGANTNA

Po uzoru na Audrey Hepburn: Ovu haljinu od 230 kuna rado bi nosila i slavna ikona stila

23.04.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Na spomen glumice Audrey Hepburn u modnom kontekstu, brojni prvenstveno pomisle na njezino izdanje s dijamantnim nakitom i crnom haljinom brenda Givenchy u filmu 'Doručak kod Tiffanyja'. Izvan filmskih okvira, ova američka glumica i ikona stila imala je jednu omiljenu haljinu - puno jednostavniju od onih u kakvim smo ju navikli viđati na kinoplatnu

Ljetne mjesece Audrey Hepburn redovito je provodila u bijelim haljinama, dužine midi, s četvrtastim izrezom ovratnika i debelim naramenicama, a onog modela kojeg modna javnost najviše pamti nosila je 1955. godine igrajući golf.

Nakon što je u svoju bogatu ponudu nedavno uvrstila haljinu koja neodoljivo podsjeća na oskarovski odabir glumice Gwyneth Paltrow, španjolska Zara sada nudi bijeli model haljine kakvu bi nesumnjivo poželjela nositi slavna Audrey Hepburn.

Osim po svojim sjajnim ulogama, holivudska ikona danas predstavlja veliku inspiraciju ženama diljem svijeta zahvaljući svom prepoznatljivom stilu odijevanja, istovremeno decentnom i ženstvenom, a upravo je njezin stil u formi haljine ove sezone uspjela utjeloviti španjolska Zara.

S njezinom bijelom haljinom možete savršeno oponašati ljetni izgled glumice kojeg je rado nosila na terenu, igrajući golf ili šetajući, sa svojim suprugom Mel Ferrerom, a neusmnjivo raduje i činjenica da se u prodaji nalazi po 230 kuna, kao i podatak da je stvorena od kvalitetnih materijala poput viskoze, pamuka i lana.

  • +13
Proljetne haljine Izvor: Profimedia / Autor: PROMO