NIKAD DOSTA TRAPERA

Opet su u modi: Suknje iz kojih nećete poželjeti izaći narednih mjeseci u duhu su 70-ih

23.08.2020 u 22:32

Bionic
Reading

Ultimativni jesenski hit bit će suknje i to ne bilo kakve, već od trapera i što duže to bolje. Stoga ako ste planirali obnoviti garderobu s odabranim komadima onda je duga traper suknja definitivno komad koji se mora pronaći na vašem popisu

It suknja jeseni bez imalo sumnje bit će ona od trapera, po mogućnosti A kroja i dužine do iznad gležnja. U svojim kolekcijama pokazao ju je dizajner Hedi Slimane za modnu kuću Celine, a nisu joj odoljeli ni Stella McCartney, kao ni it brendovi današnjice, njujorški Khaite i mađarska Nanushka.

U duhu estetike iz ludih sedamdesetih nosite je uz još jedan budući jesenski hit u retro duhu – čizme do koljena, koje će prema najavama modnih stručnjaka, dominirati hladnijim dijelom godine.

  • +9
Duge traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Da je riječ o suknji koja pristaje ženama svih generacija dokaz je i mlada Apple Martin, kći glumice Gwyneth Paltrow i rokera Chrisa Martina, koja je pokazala sjajan smisao za modu odabravši dugu traper suknju uz koju je nosila majicu bez rukava.

Njezina suknja je visokog struka, a uz takve modele nosite bodije, običnu majicu ili romantičnu ženstvenu bluzu za nešto sofisticiraniji look.