CHIC KOMADI

Nećete ih se tako lako riješiti: Ove laskave suknje ljetni su hit, a s lakoćom ćete ih nositi i s prvim hladnijim danima

22.08.2020 u 22:32

Bionic
Reading

Suknje s efektnim naborima nametnule se kao izuzetno laskav ljetni trend, a s dolaskom prvih hladnijih dana ne trebate ih pospremiti na dno ormara jer ćete u njima, uz vješto složene stajlinge, spremno zakoračiti u modnu jesen

Na svom vrhuncu ovo je ljeto iznjedrilo i novi modni mega trend, drapirane suknje nabrane čvorovima ili vezicama. Mogu se nositi na puno načina i s lakoćom uklopiti u brojne jesenske outfite.

Drapirani, nabrani detalji na odjeći oduvijek su bili laskav detalj koji vješto kriva eventualne nedostatke, a ove su se sezone na modnu scenu vratili u velikom stilu i najviše ih viđamo na suknjama, posebno onima midi dužine.

Nabrani detalj zaslužan je za stvaranje asimetričnog looka, koji u većini slučajeva otkriva elegantni prorez koji ističe noge.

Tijekom ljetnih dana nose se uz majice s naramenicama ili uske crop topove i sandale, dok ih tijekom hladnijih dana možemo nositi uz uvijek popularne sakoe ili ih kombinirati s mekanim vestama i čizmama do koljena koje će dominirati u mjesecima koji su pred nama.

  • +4
Drapirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo