KAKVI STE

Omiljeni sladoled otkriva vašu osobnost

19.07.2013 u 10:44

Bionic
Reading

Ako volite vaniliju, impulzivni ste, a ako ste obožavatelj čokolade, zavodljivi ste. Naime, sladoled otkriva vašu osobnost, a tvrdnje je potkrijepio dr. Alan Hirsh, osnivač Smell & Taste Treatment and Research Foundationa

Naime, Baskin-Robbins nedavno je proveo istraživanje što odabir sladoleda otkriva o vama, a dr. Alan Hirsh trebao je identificirati što okus sladoleda koji preferirate govori o vašim karakternim osobinama.

'Otkrili smo neke iznenađujuće činjenice', rekao je dr. Hirsch.

Tako je recimo utvrđeno da ste impulzivni i pomalo idealist ako volite sladoled od vanilije. Ljubitelji čokolade dramatični su i zavodljivi, a oni koji vole sladoled pralina, puni su ljubavi i potpore.

Američko istraživanje provedeno je uočinacionalnog mjeseca sladoleda (National Ice Cream Month), koji je još 1984. proglasio predsjednik Ronald Regan. Treća subota u mjesecu srpnju pak proglašena je Nacionalnim danom sladoleda. On je, naime, prepoznao sladoled kao zabavnu i hranu bogatu nutrijentima u kojoj uživa čak 90 posto populacije. Još tada je proglasio kako taj događaj treba popratiti primjerenim aktivnostima i ceremonijama. Ove godine Nacionalni dan sladoleda pada na 21. srpnja.


A evo i popisa što neki okusi sladoleda otkrivaju o vama:
- čokolada: dramatični ste, šarmantni, zavodljivi, lakovjerni, veseli
- vanilija: impulzivni, lako se date nagovoriti, idealisti
- jagoda: tolerantni, predani, introvertirani
- šerbet duga: analitični, pesimistični, odlučni

- čokolada s keksima: ambiciozni, natjecateljski raspoloženi, vizionari
- krema praline: vjerni, puni potpore, izbjegavate biti u centru pažnje