u Selcima

Održan izbor Miss Primorsko-goranska i Ličko-senjske županije

18.06.2022 u 13:12

Bionic
Reading

U organizaciji Infinity pod vodstvom Ive Bruketa i njezinog tima, 17. lipnja održao se je izbor Miss Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2022. godine

Izbor je održan u prekrasnom ambijentu Hotela Katarina u Selcima. Događaj je vodio poznati voditelj Davor Garić, a za glazbeni ugođaj pobrinuli su se DJ Dario, Eni Jurišić s pratnjom te Klapa Intriga, stoji u priopćenju.

Zalazak sunca, crveni tepih i prvo predstavljanje natjecateljica u službenim majicama i jeans odjeći, nakon čega su slijedili izlasci u sportskoj odjeći Kali branda, te vjenčanicama i svečanim haljinama Vjenčanica Biba, koja je bila zaslužna i za haljine Infinity teama. Natjecateljice je pripremala Jelena Urukalo Murina.

Nakon dvosatnog programa, glasanja uvaženih članova žirija proglašena je Miss Primorsko-goranske županije za 2022. godinu. Ta čast pripala je Lani Krnić, dok je prva pratilja Bruna Mišćević, a druga Ena Bilen. Samom izboru prethodili su mjeseci pripreme, dok su natjecateljicama pruženi nezaboravni trenuci zahvaljujući svima koji su podržali samu manifestaciju.