MOŽE LI VIŠE SEKSI?

Za vruće ljetne večeri: U ovakvim slip haljinama i da želite, nećete moći proći nezapaženo

24.06.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Haljine su bez sumnje najpopularniji modni izbor za ljeto, a kad se radi o večernjim izlascima, onda su to lagane, zavodljive i ubojito seksi slip haljine

Ako ste se katkad zapitali postoji li nešto više seksi od slip haljine, onda su to varijante s čipkastim obrubom.

Slip haljine koje su se vratile na modnu scenu nakon što su dominirale devedesetima, ističu ljepotu ženskoga tijela i u njima sigurno nećete biti nezapaženi.

Načinjene od lepršave, skliske tkanine poput satena laskaju oblinama i mogu se nositi na bezbroj načina.

  • +7
Haljine slip kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz sandale na petu, mule natikače ili ako ste ljubiteljica neobičnih kontrasta - udobne natikače poput birkenstockica, itekeko ste spremni za vrele ljetne noći. Efektne, zavodljive i lepršave, slip haljine odišu i holivudskim glamurom pa ne čudi kako ovakve modele obožavaju it djevojke poput Kendall Jenner, Hailey Bieber...

Slip haljine s čipkastim porubom još su privlačnija verzija ovog modnog klasika u kojem je Naomi Cambell na Versaceovoj pisti u jesen davne 1996. izgledala senzacionalno. Istu haljinu nosila je Kim Kardashian, dobro poznata po svojoj ljubavi prema odjeći koja slavi obline puno godina kasnije, točnije 2019. godine.

SIENNA MILLER

Ova predivna haljina prigodna je za gošće na vjenčanjima, ali i za mladenke kojima se ne sviđaju klasične vjenčanice

Pogledaj galeriju

U 90-ima slavne su dame obožavale slip haljine s čipkom i nema tko ih nije nosio od Katie Holmes do Helene Christensen nosila bijelu s oblinama s crnim obrubom.

Lijepa Devon Lee Carson, Instagram zvijezda nedavno je pozirala u seksi haljini s bež obrubom te oduševila brojne fanove.

Popularnost varijanti s čipkom raste velikom brzinom pa kako je objavio TheRealReal između 2021. i 2022. došlo do povećanja od 44 posto u pretraživanju upravo čipkasto obrubljenih slip haljina.

I zbilja: postoji li išta što je više seksi od kombinacije satena i čipke? Pa ako tragate za najboljom haljinom za večernje izlaske ovoga ljeta, nećete pogriješiti upravo sa slip haljinama ukrašenima čipkom.