SVI IH ŽELE

Novi predmet žudnje: Slavna brineta ne skida se iz efektnih cipela koje su osvojile modni svijet

11.08.2019 u 21:06

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice i reality zvijezda, Kendall Jenner, uvijek je odjevena po posljednjoj modi, pa to što je se svako malo može vidjeti u nekom ultrapopularnom komadu nimalo ne iznenađuje. Zanosnu brinetu paparazzi su uslikali ispred jednog poznatog restorana u Los Angelesu odjevenu u trendi komade od glave do pete, a posebnu pažnju privlačile su njezine skupocjene cipele za kojima luduju trendseterice diljem svijeta

Jednako slavna sestra Kim Kardashian, manekenka Kendall Jenner, iskoristila je slobodne dane u Los Angelesu za druženje s prijateljima. Obzirom da posao modela zahtijeva konstantno izbivanje od kuće i cijelodnevna snimanja, slavna brineta rijetko kad ima vremena posjetiti prijatelje i obitelj u Los Angeles, pa su slobodni dani za nju pravo bogatstvo.

Victorijina anđelica izašla je na večeru s dugogodišnjim prijateljima, pjevačem Justinom Bieberom i manekenkom Hailey Baldwin koji su u rujnu prošle godine izmijenili bračne zavjete. Posjetili su jedan poznati restoran, gdje su ih, na njihovo razočaranje, dočekali paparazzi.

  • +11
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jenner je za večeru odjenula izazovnu kratku haljinicu u neonsko zelenoj boji s potpisom brenda Daisy, a cjelokuapn stajling zaokružila je plastičnom kofer-torbom brenda Area i upečatljivim štiklama s potpisom jordnansko- rumunjske dizajnerice Amine Muaddi, čije cipele uživaju pažnju i ljubav trendseterica diljem svijeta.

Suvremene po obliku i korištenim materijalima, cipele s potpisom Amine Muaddi stižu s prepoznatljivom geometrijskom petom koja njezine modele čini prepoznatljivima široj javnosti. Nakon što je prošle godine pokrenula svoj istoimeni brend te je njezina prva kolekcija cipela rasprodana u rekordnom roku, njezine cipele postale su vrlo brzo 'must have'.

Lijepa manekeka u svom ormaru čuva nekoliko pari cipela s potpisom hvaljene dizajnerice. Osim slingback modela čija cijena iznosi oko 5,600 kuna, Kendall se u nekoliko navrata moglo vidjeti i u zlatnim sandalama s tri tanka remenčića ukrašena cirkonima koje se prodaju po cijeni od oko 7,300 kuna.