LJETNI SAVEZNIK

Za ovim su kupaćim kostimom od 650 kuna slavne ljepotice potpuno poludjele

19.07.2019 u 16:01

Bionic
Reading

Instagram su preplavile fotografije slavnih ljepotica u trendi kupaćem kostimu koji je dostupan u sedam boja i prodaje se po pristupačnoj cijeni od 650 kuna

Minijaturni bikiniji odlični su za sve one dame koje imaju besprijekornu figuru i male grudi jer mogu uživati u morskim radostima bez straha da će nešto ispasti iz kupaćem kostima, no veliki broj žena u takvim se bikinijima ne osjeća ugodno i najčešće traži badić koji će prikriti njihove nedostatke i držati sve na svome mjestu.

Jedan takav kupaći kostim već neko vrijeme privlači pažnju slavnih ljepotica. Riječ je o vrlo jednodijelnom kupaćem kostimu s tankim naramenicama i visokim izrezom u donjem dijelu, vrlo jednostavnog dizajna s potpisom brenda Gooseberry Intimates koji je dostupan u nekoliko boja te se prodaje po pristupačnoj cijeni od 650 kuna.

'So Chic' kupaći kostim uistinu je chic, a mi smo primijetili kako ovaj badić ima sve veći broj slavnih ljepotica i trendseterica. Slavna manekenka i članica klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner, u svom ormaru ovaj model kupaćeg kostima ima u čak dvije boje, baš kao i glumica Olivia Munn.

Kendall je prvi put u ovom kupaćem kostimu u crnoj boji viđena prošče godine u svibnju, u Cannesu, a potom je tri mjeseca kasnije nosila isti badić u zelenoj boji.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍉

Objavu dijeli Olivia Munn (@oliviamunn)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sweet Sunrise 🌅🤓

Objavu dijeli Olivia Munn (@oliviamunn)

Olivia Munn prva je isfurala ovaj badić u mint zelenoj boji 2017. godine, a potom se godinu dana kasnije počastila istim modelom u zlatnoj boji. Pjevačica Ciara odabrala je model u crnoj boji, odnosno boji Jet Set. Pjevačica je prije četiri dana objavila fotografiju u badiću s odmora na Fidžiju i izazvala oduševljenje fanova.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌴

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

Gooseberryjev kupaći kostim u odvažnoj narančastoj boji u svom ormaru imaju i manekenke Kaia Gerber, kćer Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio i Joan Smalls, dok je Kourtney Kardashian nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s odmora na Kostariki, na kojoj se izležava na plaži u identičnom kupaćem kostimu u boji kakaa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

rise and shine

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Weekend ... ❤️💦

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Grateful.

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)