AMINA MUADDI

Njezine cipele novi su 'it' modeli: Upoznajte dizajnericu koja ima vojsku slavnih obožavateljica

21.06.2019 u 12:21

Bionic
Reading

Bliskoistočni dizajneri kao nikad prije uživaju ogromnu popularnost u holivudskoj industriji, a posljednjih sezona oči modne javnosti posebno su fokusirane na arapske dizajnere obuće. Jordnansko- rumunjska dizajnerica Amina Muaddi novo je veliko ime u svijetu obuće, a njezin suvremen brend sofisticiranih, odvažnih i izazovnih cipela već ima vojsku slavnih obožavateljica

Ova bivša suosnivačica i kreativna direktorica talijanskog, luksuznog brenda obuće Oscar Tiye odlučila ga je zauvijek napustiti da bi prošle godine osnovala vlastiti brend obuće lansiravši ga na društvenim mrežama. S prvom linijom obuće rasprodanom u jednom danu, sa sigurnošću se može reći kako je talentirana Amina Muaddi stvorila i njeguje poseban odnos sa klijentima, komunicirajući svoj brend svijetu točno onako kako želi.

Kada je riječ o estetici, postoji snažan faktor poželjnosti s njezinom linijom obuće. Suvremene po obliku i korištenim materijalima, cipele s potpisom Amine Muaddi stižu s prepoznatljivom geometrijskom petom koja njezine modele čini prepoznatljivima široj javnosti.

U godinu dana koliko postoji njezin brend, Amina Muaddi može se pohvaliti vojskom slavnih obožavateljica s holivudske A-liste.

Zvijezde poput manekenki Kendall Jenner i Gigi Hadid, najmlađe milijarderke Kylie Jenner, ikone stila Rihanne ili jordanske kraljice Ranie samo su neka od slavnih imena koja posljednjih mjeseci ne mogu odoljeti efektnim cipelama s potpisom Amine Muaddi.

  • +6
Amina Muaddi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je imala priliku otkriti u velikom intervjuu za magazin Forbes, od četvrte godine života nije skrivala strastvenost koju gaji prema cipelama.

'Volim se poigrati s proporcijama i stvoriti proizvod koji izgleda lijepo, laska silueti žene i čini da se osjeća ugodno. Cipele obično predstavljaju emocionalnu kupnju i posjeduju moć podizanja ženskog samopouzdanja i duha. Dajem 100 posto sebe u svaki svoj projekt', ističe popularna dizajnerica koja svoju liniju obuće opisuje kao ženstvenu, glamuroznu no ne i pretencioznu.

Na pitanje tko je njezin klijent, Muaddi odgovara kako naginje prema inteligentnim, ženstvenim, zabavnim, profinjenim i znatiželjnim ženama koje vole mode, no ne shvaćaju previše ozbiljno.

'Žene svih dobnih skupina uspijevaju nositi moje cipele i to me posebno veseli. Ne volim se dobno i spolno ograničavati stoga sam iznimno sretna s činjenicom da brojne kategorije ljudi prihvaćaju moj dizajn. Kupcima želim ponuditi raznolikost pa ću u budućnosti raditi na razvoju većih brojeva obuće', otkriva dizajnerica.