DIREKTNE LINIJE

Novi letovi iz Splita i Dubrovnika za Varšavu već od 363 kune

23.04.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Poljski avio prijevoznik Lot Polish Airlines od ove godine uvodi linije prema Splitu i Dubrovniku iz Varšave. Od 30. travnja moći ćemo putovati na relaciji Dubrovnik-Varšava, a od 2. svibnja i Split-Varšava. Letovi se odvijaju dva puta tjedno (srijedom i nedjeljom) na relaciji Split-Varšava i tri puta tjedno (četvrtak, petak, subota) na relaciji Dubrovnik-Varšava

Za prve letove vrijedi i akcijska cijena za jednosmjerne letove. Tako aviokarte Dubrovnik-Varšava možete kupiti već po cijeni od 363 kn. Avionske karte Split-Varšava dostupne su po cijeni 364 kn. Cijena se odnosi na jednosmjerni let Split-Varšava i Dubrovnik-Varšava.

Varšava – što posjetiti?

Varšava je prijestolnica i najveći grad Poljske. Veliko kulturno bogatstvo i povijesno nasljeđe danas Varšavu čine atraktivnom turističkom destinacijom. Brojne znamenitosti, novootvoreni vrhunski restorani, umjetnička scena i muzeji, zelene površine stvaraju od Varšave uzbudljiv grad.

Top 5 znamenitosti koje morate posjetiti u Varšavi

Stari Grad – nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Okružen srednjovjekovnim zidinama, ovaj najstariji dio Varšave datira iz 13. stoljeća. Ljeti danas ovaj dio grada postaje pozornica za izložbe na otvorenom te glazbene i kazališne predstave.

Kraljevski park Lazienki Krolewskie – predstavlja kompleks koji se sastoji od palače i parka u središtu Varšave. Od 18. stoljeća Park Lazienki najljepše je uređeni park u Poljskoj i jedna od najljepših zelenih oaza u Europi. Ulaz u park je besplatan, dok se ulaz u palače naplaćuje.

  • +3
Varšava, Poljska Izvor: Profimedia / Autor: Alamy

​​​​​​​Kraljevski dvorac – barokni dvorac koji je od 16. stoljeća bio dom kralju i saboru. Danas je u njemu muzej i otvoren je za javnost.

​​​​​​​Muzej Neona – sadrži više od stotinu neonskih natpisa iz doba Hladnog rata i komunizma. Posjet ovom muzeju ulazak je u jedan drugi svijet. Muzej je smješten u kompleksu Soho tvornice što će vaš posjet dodatno pretvoriti u jedinstveno iskustvo u Varšavi.

​​​​​​​Bazar Różyckiego – najstariji je plac u gradu koji radi od 19. stoljeća. Danas ovdje možete kupiti razne proizvode od preko 300 prodavača – sve od odjeće i hrane do suvenira.

Rezervacije i kupnja avio karata: AvioKarte.COM.hr