nepogrešive kombinacije

Nova godina, nova garderoba: Ključni komadi koji se nose ove zime

10.01.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Donosimo devet komada koji će nepogrešivo pristajati uz svaku kombinaciju ove zime

Nova godina, novi počeci... i nova garderoba! Istina, nakon troškova koje nam svima donese prosinac, siječanj možda nije idealan mjesec za odlazak u velik šoping.

Ipak, ukoliko se odlučite počastiti s pokojim modnim osvježenjem, donosimo devet komada koji će nepogrešivo pristajati uz svaku kombinaciju ove zime!

Dugačak vuneni kaput u nježnim nijansama

Tajna ovog mekanog vunenog kaputa je u nježnom spoju krem i bijele boje koji daje privid skupocjenog glamura. Uz to, dugačak kroj garantira elegantan izgled u zimskim danima!

Vuneni džemper

Džemper je uistinu bezvremenski komad i s njime nećete pogriješiti niti ove zime. Nosi se u svim bojama i nijansama, a ove zime posebno su popularni oversized modeli.

Traper midi suknja s prorezom

Traper midi suknja savršen je odabir jer ide uz sve što imate u garderobi. Ovaj neprolazni klasik ove zime karakterizira prorez po sredini koji će u kombinaciji s visokim kožnim čizmama činiti idealan urbani look.

Kaput s integriranim šalom

Za besprijekornu udobnost i dozu chica pobrinut će se dugački kaputi s integriranim šalom. Ovi kaputi pojavili su se na tržištu prvi puta 2021. godine, potom 2022. godine pomeli konkurenciju i zadobili status kultnog komada, a u 2023. godini očekujemo da će nastaviti biti apsolutni hit. Opravdano!

Košulja na vertikalne pruge

Bijela košulja nepogrešiv je komad za svaku priliku, a ove zime dobila je konkurenciju u košuljama na pruge.

Idealne su u kombinaciji s traperom, kožnim hlačama ili suknjama, a vertikalno postavljene pruge će, k tome, pogodovati svakoj liniji.

Kožne balerinke

Ne samo da su izuzetno udobne, već se i lako uklope u svaku kombinaciju. Da, riječ je o balerinkama! Ove zime nose se jednostavni modeli, izrađeni od meke kože i s rastezljivim potplatima.

Možete ih kombinirati s trapericama ili, ako se odlučite za sofisticiraniji izgled, s haljinom ili suknjom.

Kožna jakna s krznom

Kožna jakna s krznom i dalje je top pick za hladne zimske dane. Ugodna je, topla i nadopunjuje svaki look, a posebno je obožavana zbog svog mekanog ovratnika.

Gornji sloj najčešće je od umjetne kože i dolazi u krem, crnoj ili boji konjaka te se slaže sa svim zimskim kombinacijama.

Pletena midi haljina

Haljina koja će pristajati svakoj liniji definitivno je novi zimski hit. Riječ je o midi haljina od pletiva!

Odaje profinjeni izgled te se može nositi na poslovne sastanke, ali i na razna socijalna događanja. K tome je i neizmjerno udobna i topla!

Visoke čizme na petu

Ove zime za eleganciju su se pobrinule visoke kožne čizme na petu. Dolaze u crnoj te nijansama krem-bijele i smeđe boje.

Riječ je o ultimativnom ovogodišnjem hitu koji uparen s haljinom i kaputom čini nepobjedivu modnu kombinaciju!

ALLISON WILLIAMS

Visoke čizme i haljina nepobjediv su modni dvojac, a stajling zvijezde kultne serije upravo to i dokazuje

Pogledaj galeriju