vječni chic

Severina zna odabrati: Teško je odlučiti se što je bolje - kaput, haljina ili čizme. Najbolje ih je nositi zajedno!

09.01.2023 u 09:29

Bionic
Reading

Zovu je kraljicom estrade, ali Severini nema ravne ni kada je moda u pitanju. Bilo da je riječ o scenskim stajlinzima ili pak onim dnevnim, jedna od naših najpopularnijih pjevačica zna 'ubosti' odlične komade. Ovog puta na Instagramu se pohvalila crno-bijelom kombinacijom koja je sve samo ne dosadna i klasična

Produljeni vikend poznata Splićanka provela je u njoj jednom od najdražih mjesta na svijetu, rodnom gradu. Iako baterije vrlo rado puno putovanjima, poput onog nedavnog u Jordan, Splitu se uvijek rado vraća. A za savršen vikend odabrala je jednako dobru modnu kombinaciju.

Na svom Instagramu objavila je novu fotografiju koja, sasvim očekivano, nije mogla proći nezapaženo. 'Nedjeljarenje', napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira ispred jednog splitskog restorana, a njezini obožavatelji i pratitelji požurili su joj ostaviti komplimente i pozitivne komentare.

I ovoga puta Severini je pošlo za rukom odabrati efektnu kombinaciju koja privlači pažnju. Bazu stajlinga činila je odlična dnevna haljina u vječnoj crnoj boji. Plisirana i lagano lepršava, s pojasom koji je isticao struk, kreacija je bila midi duljine, vrlo popularne ove sezone, a Severini vrlo drage. Naime upravo haljine takve duljine idealne su za zimske stajlinge koji uključuju nezaobilazne čizme.

  • +16
Glomazne čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

A kada je o obući riječ, Severina nosi statement primjerak, jedan od najpopularnijih zadnjih nekoliko sezona. Jednostavne, a opet tako upečatljive, crne čizme zadebljanih i robusnih potplata nametnule su se kao vodeći trend u zimskim mjesecima te osvajaju udobnošću i lakoćom kombiniranja s ostatkom garderobe. Upravo takav model mjesto je našao i u Severininom ormaru, a ona ga uspješno spaja sa ženstvenom haljinom kreirajući chic izgled.

Efektan, a opet tako jednostavan stajling Severina je zaokružila odličnom izborom kaputa, sjajnom alternativom crnim i tamnoplavim modelima, a jednako nosivim i lakim za kombiniranje. Oversized model, koji je vrući trend sezone, pjevačica fura u upečatljivom gingham uzorku koji crnu kombinaciju podiže na višu razinu. Za sam kraj našao se tu i Saint Laurentov ruksak, crni kožni primjerak od kojeg se ne odvaja posljednjih mjeseci. Skupocjeni model prvi je put pokazala tijekom putovanja u Jordan te ga uspješno nosila uz lepršave haljine, a sada ga je uklopila u sjajan zimski stajling. Ruksak s jednim prošivenim dijelom, prednjim džepom na magnetni preklop i ukrašen kultnim logotipom YSL, koji se prodaje po cijeni od 2200 eura, odnosno 16600 kuna, pjevačica uspješno kombinira s različitim stajlinzima.

za doček splitu

Severinina minica nije mogla proći nezapaženo, baš kao ni 'opake' čizme koje su hit sezone

Pogledaj galeriju