AUSTRALSKA POP DIVA

Nosi ih 15 godina: Kylie Minogue ne krije opsesiju ovim udobnim sandalama

29.05.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Od bijelog kombinezona s kapuljačom iz spota ‘Can’t Get You Outf Of My Head’ do svjetlucavih bodija s turneje ‘Showgirl’, australska pop diva zaslužna je za brojna nezaboravna izdanja tijekom godine no, kako sama otkriva, najdraži komadi u njezinoj garderobi oni su koje nosi svakodnevno

Ljetni mjeseci za Minogue nezamislivi su bez ravnih sandala s potpisom Manola Blahnika, omiljenog dizajnera najpoznatije fashionistice s malih ekrana.

Kako je otkrila u razgovoru za modnu bibilju, upravo je spomenuti model obuće njezin najomiljeniji komad u ormaru

‘Ne mogu se sjetiti iz koje su godine, ali imam ih možda petnaestak godina. Dugogodišnja sam obožavateljica Manola i njegovih kreacija. Sjećam se da mi je ovaj par sandala poklonjen, a te sezone postale su mojim omiljenim odabirom. Meke su poput maslaca i nosim ih s puno ljubavi. Nadam se da ću ih nositi još puno godina’, iskreno priznaje australska pop diva.

Uz ravne sandale Manola Blahnika, Minogue je omljenim komadima iz ormara također proglasila Pradine čizme do koljena i Balenciagin kaput iz ere Nicolasa Ghesquièrea.

‘Obožavam taj kaput jer nosi njegov dizajnerski potpis u cijelosti. Iz istog je doba kao i njegova haljina koju sam nosila u spotu za 'Slow'’, otkrila je.

Od 80-ih godina i debitiranja na malim ekranima u australskoj sapunici ‘Susjedi’, Minogue teži svedenijem izgledu kad se ne nalazi pod svjetlima reflektorima.

  • +5
Kylie Minogue Izvor: Profimedia / Autor: MPP / Starface / Profimedia

‘Cijelog svog odraslog života imala sam nevjerojatnu priliku - i izazov - nositi neku divlju, prekrasnu i ekstremnu modu kao dio svog posla. Moj osobni stil puno je jednostavniji. Volim uživati u udobnosti, ali za večeru ili nešto slično, moj izbor je jednostavna svilenkasta, fluidna haljina, dobar sako, nježne štikle s remenčićima i jedna od mojih omiljenih vintage torbica, taman dovoljno velika da u nju stanu najnužnije stvari’, priznala je otkrivši da je većinu svojih scenskih kostima donirala Muzeju izvedbenih umjetnosti u Melbourneu.

Minogue se uvijek trudi podržati neovisne dizajnere, od Magde Butrym do Richarda Quinna, uz renomirane brendove poput talijanskog Versacea, Miu Miu i Valentina. ‘Ravnoteža između svježih, inovativnih dizajnera gladnih uspjeha s iskustvom i stručnošću majstora zanata ultimativno je modno igralište. Cijenim ih podjednako’, ističe.

Kylie Minogue - Padam Padam (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Kylie Minogue

Vintage komadi također su dio modnog potpisa australske pop dive. U spotu za novi singl 'Padam Padam’ nosi crvenu mini haljinu iz Gallianove kolekcije proljeće/ljeto 2000. za Dior. Srebrni baloner kakvog nosi u spotu stiže iz 60-ih, a pronašla ga je u pariškoj vintage trgovini Insitu.

U nedjelju, 28. svibnja, Minoge je napunila 55 godina, a njezin osobni stil nikada nije bio jači. Novi studijski album planira objaviti u rujnu pa se od ove poznate Australke u mjesecima koji dolaze očekuje niz sjajnih lookova na pozornici i izvan nje.