UŽIVAJU U ZALOGAJIMA

Njima je hrana najveći užitak: Tko su najveći horoskopske izjelice

24.04.2021 u 07:51

Bionic
Reading

Dok jedni jedu da bi živjeli, drugi žive da bi jeli. Otkrijte kojem znaku zodijaka hrana donosi ponajveći užitak, a tko je tik do njega na ljestvici izjelica!

Bik, vlasnik najprofinjenijeg nepca

Rođeni sredinom proljeća kad sve u prirodi buja, Bikovi su stručnjaci za uživanje u životu. Njihova vladarica Venera obdarila ih je smislom za lijepo i sklonošću hedonizmu, a kao zemljani tipovi najviše teže tjelesnim zadovoljstvima s naglaskom na okus, miris i opip. Oni su najveći gurmani zodijaka, no njihova ljubav prema jelu ne znači da će pojesti bilo što.

Žele najbolju hranu znalački spravljenu od namirnica prvorazredne kvalitete, a ne loše improvizacije ili jela iz menze i lanaca brze prehrane. Posluži li im se jelo ispod razine koju očekuju, ostavit će obrok nedovršen. Dok jedu, potpuno su usredotočeni pa obraćaju iznimnu pozornost na izgled i prezentaciju jela. Poznati i kao izvrsni kuhari te uživaju u pripremi hrane, pristupajući joj s velikom pažnjom i težeći udovoljiti najvišim kriterijima.

  • +5
Jessica Alba rođena je u znaku Bika 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ostali top-izjelice

Vaga

Rođene pod okriljem Venere kao i Bikovi, Vage su gurmani koji uživaju u vrhunskoj kuhinji, kvalitetnim namirnicama i skupom priboru. Kao pripadnici hirovitog zračnog znaka, nemaju ustaljene prehrambene navike. Jedu što žele kad im se prohtije, ali su slabe na hranu koja se jede prstima i na jela čiji su elementi raspoređeni u skladu s estetskim pravilima.

  • +28
Catherine Zeta-Jones je Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Lav

Lavovi vole skupu i kvalitetnu hranu znamenitih chefova. Restorani visoke kuhinje kao da su izmišljeni za njih jer ne uživaju potpuno u obroku ako on nije besprijekorno prezentiran na tanjuru. Vole jesti u ugodnom ambijentu s vrhunskom poslugom, jer traže ne samo užitak za nepce, već cjelovit nezaboravan doživljaj.

  • +21
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Rak

Za Rakove hrana nema samo okusnu, već i emocionalnu dimenziju. Ona im pruža osjećaj sigurnosti, toplog doma i utjehe, budeći u njima lijepa sjećanja. Ne samo da vole slastan zalogaj, nego još više uživaju u njegovu pripravljanju za svoje najbliže. Za njih je to način iskazivanja ljubavi i pažnje.

  • +3
Sofia Vergara u horoskopu je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia