VRSTAN LOVAC

Koji je horoskopski znak najdirektniji u zavođenju?

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 03.04.2021 07:18
  • Objavljeno 03.04.2021 u 07:18
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Uvijek željan novih izazova, Ovan je u ljubavi rođeni osvajač. Pripadnik tog vatrenog znaka bio je i legendarni ljubavnik i serijski zavodnik Giacomo Casanova. Ovan opaža 'metu' prije nego što ona postane svjesna njegove prisutnosti, što je odlika vrsnih 'lovaca'

Makar netko od njih dvoje bio u većem društvu, samouvjereno prilazi i započinje komunikaciju začinjenu dvosmislenim izjavama.

Budući da ne voli okolišati i otezati, brzo daje do znanja kakve su mu namjere, a one u pravilu uključuju vatreni klinč s predmetom svoje želje. Ipak, osvajanje bez mnogo truda čini mu se nečasnim pa prihvaća sudjelovati u igri zavođenja s nekim tko se doima tvrdom orahom. Želi imati osjećaj da vodi igru pa ako ste bacili oko na njega, poslužite se taktikom toplo-mlako (nikako hladno!).

Uznemirite ga riječima začinjenim erotikom i govorom tijela, a kad on zaključi da vas je zainteresirao, budite neko vrijeme nedostupni ili odglumite da želite samo prijateljski ili profesionalni odnos s njim. To će dodatno potaknuti njegovu motivaciju i probuditi želju za nadmetanjem s ostalim potencijalnim udvaračima. Jer Ovan se rado nadmeće sa suparnicima, sa simpatijom, partnerom i samim sobom.

  • +23
  • +20

Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976.

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Sviđaju mu se samopouzdane osobe koje su zadovoljne sobom, ponose se vlastitim postignućima i ne izgledaju kao da je njihova sreća ovisna o drugima. Drago mu je ako mu se udijeli kompliment i dade do znanja da je poseban i privlačan, ali ne i ako netko očajnički žudi za njegovom pažnjom. Budući da mu se sviđaju poticajne rasprave, zanimljiviji mu je netko tko strastveno brani stavove drugačije od njegovih nego onaj tko sa smiješkom kima glavom i slaže se sa svime izrečenim.

Neovisan kakav jest, voli tu osobinu i kod drugih. Koliko mu god odgovarali tuđi izljevi ljubavi i strasti, toliko mu je mrsko počnete li se prema njemu odnositi previše pokroviteljski ili mu priređivati ljubomorne scene. Smijete pokazati mrvicu ljubomore, tek toliko da ugodite njegovom ponosu.

  • +27
  • +24

Sarah Jessica Parker

Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!