MOŽDA DOBRO DOĐE...

Potreba za posjedovanjem, sentimentalnost ili nedostatak vremena: Ovi horoskopski znakovi skloni su gomilanju stvari

17.04.2021 u 07:50

Bionic
Reading

Neki znakovi zodijaka teško se odvajaju od predmeta čak i ako ih godinama nisu upotrijebili. Njihovi ormari, ladice, šupe i tavani krcati su, a zakrčenim je hodnicima teško prolaziti. Prvak u ovoj kategoriji neće vas iznenaditi

Bik

I nepotrebne stvari ulijevaju sigurnost. Sklon je stjecanju i gomilanju predmeta, a izražena potreba za posjedovanjem sprečava ga da se riješi onih nepotrebnih. Kupio ih je, njegovo su vlasništvo i ako ih se odrekne, osjećao bi se siromašnijim. Nema veze što neke nije upotrijebio nijednom ili možda davno tek nekoliko puta. Bik je materijalist kojem ono što posjeduje pruža osjećaj sigurnosti i udobnosti. Ormari, ostava i ostali prostori za spremanje i odlaganje mogu mu biti krcati, a ipak će se teška srca odvojiti od bilo čega. Nemojte ga pokušati nagovoriti da izbaci barem ono na što je i zaboravio da ima. Mogao bi se žestoko rasrditi.

Tvrdoglav kakav jest, bit će voljan odreći se djelića onog što mu više ne treba samo ako na svojoj koži osjeti da si je pretrpao životni prostor. Taj trenutak nastupa kad mu hrpa predmeta umanji udobnost, primjerice kad se mora verati preko jedne hrpe da bi došao do druge ili mu postane teško provlačiti se između zida i stupa starih revija. Najteže mu pada nemogućnost dolaska do predmeta koji mu stvarno treba. U tom trenutku, teška srca, pristupa eliminaciji viška. Ocijeni li da je taj višak ogroman, angažirat će nekog drugog da obavi taj naporan i tužan zadatak.

  • +2
Jessica Alba rođena je u znaku Bika 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rak

Gomila stvari iz sentimentalnih razloga. Jednostavno se nije u stanju odvojiti od darova koje je primio i predmeta koji u njemu bude lijepa sjećanja, pogotovo ako su pripadali bivšoj ljubavi i pokojnoj rodbini. Oni mu služe kao nadomjestak za tu osobu.

  • +5
Sofia Vergara u horoskopu je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ribe

Kod Riba potreba za gomilanjem uglavnom je odraz emocionalnih rana. Stvari koje posjeduju pružaju im svojevrsnu utjehu, osjećaj sigurnosti i kontrole te pomažu u uspostavi narušene unutrašnje ravnoteže.

  • +7
Eva Longoria rođena je u znaku Riba 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Škorpion

U njegovu je slučaju gomilanje posljedica manjka vremena za čišćenje. Zbog stalne zauzetosti unedogled odgađa inventuru koja bi pokazala čega se smije neškodljivo riješiti. Kad nakon dugog oklijevanja napokon prione na taj posao, eliminacija većine predmeta neće ga jako boljeti.

  • +5
Katarina Madirazza je horoskopski Škorpion, rođena je 24. listopada 1992. Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL